3 έως 6 Ιουλίου στη Μυτιλήνη η Ελληνοτουρκική Έκθεση «expo – AEGEAN 2015»

expo-aegean-2015 2

3 με 6 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί και φέτος για 3η συνεχόμενη φορά η Ελληνοτουρκική Έκθεση «expo – AEGEAN 2015» στο λιµάνι της Μυτιλήνης που διοργανώνει η εταιρεία «ΗΧΩ Α.Ε.»

Η «expo – AEGEAN» είναι παράρτηµα της εταιρείας οπτικοακουστικών συστηµάτων «ΗΧΩ Α.Ε.» µε έδρα την Μυτιλήνη και έχει ως σκοπό την πραγµατοποίηση εµπορικών – τουριστικών – παραγωγικών – πολιτιστικών εκθέσεων στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και στην Τουρκία.

Tο 2013 και 2014 η «expo – AEGEAN» διοργάνωσε την 1η και 2η εµπορική – τουριστική & πολιτιστική έκθεση στην µαρίνα Μυτιλήνης µε τη συµµετοχή περισσοτέρων των 170 επιχειρήσεων και φορέων από την Ελλάδα και την Τουρκία.

Τις εκθέσεις αυτές επισκέφθηκαν περισσότεροι των σαράντα χιλιάδων επισκεπτών και οι οποίες κατά γενική οµολογία στέφθηκαν µε πλήρη επιτυχία.

Έτσι, µε την εµπειρία των δυο προηγούµενων ετών, φέτος χτίζουµε πάνω σε γερά θεµέλια την «expo – AEGEAN 2015» στο λιµάνι της Μυτιλήνης από 3 έως 6 Ιουλίου µε τη συµµετοχή περισσοτέρων των 140 επιχειρήσεων και φορέων τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Τουρκία.

Στόχος της έκθεσης είναι η παρουσίαση και προβολή επιχειρήσεων, προϊόντων και υπηρεσιών, αποσκοπώντας στην αγαστή συνεργασία µεταξύ των νησιών του Βορείου Αιγαίου, της Βόρειας Ελλάδας, της Αθήνας καθώς και των µεγαλουπόλεων της χώρας µας, όπως και των παραλίων της Τουρκίας.

Το µεγάλο στοίχηµα όλων µας είναι να µετατρέψουµε την οικονοµική κρίση σε εφαλτήριο ευκαιριών για την τόνωση της Ελληνικής αγοράς και τη δηµιουργία προϋποθέσεων για εποικοδοµητική συνεργασία µε τους γείτονες Τούρκους.

Σκοπός της διοργάνωσης αυτής είναι ένας ύψιστος και µοναδικός : H απόλυτη επιτυχία.

Άλλωστε, είναι γνωστό σε όλους ότι έχουµε µεγάλη εµπειρία, τεχνογνωσία και την υλικοτεχνική υποδοµή για τη διοργάνωση µεγάλων εκθέσεων, φεστιβάλ, συναυλιών κ.λ.π. µε σπουδαία «δείγµατα γραφής».

Παράλληλα, το άριστα εκπαιδευµένο προσωπικό που διαθέτουµε, καθώς και οι εξειδικευµένοι µας συνεργάτες, εγγυώνται για το επιτυχηµένο παρόν και το µέλλον της «ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ “expoAEGEAN”.

Αποτέλεσµα όλων των παραπάνω επιδιώξεων και επιτυχηµένων αποτελεσµάτων είναι η επίτευξη φέτος µιας σοβαρής δικής σας συνεργασίας µαζί µας, η οποία θα τεθεί πάνω σε σταθερές βάσεις και θα αποτελέσει την εγγύηση για την πλήρη επιτυχία και προβολή της επιχείρησής σας ειδικότερα και της έκθεσής µας γενικότερα.

∆οµή : Για το σκοπό αυτό θα στηθεί στον χώρο του εµπορικού λιµένα Μυτιλήνης ένας πολύ µεγάλος αριθµός περιπτέρων (παγόδες) ευρωπαϊκών προδιαγραφών, διαστάσεων (5µ. x 5µ.) και (3µ. x 3µ) .

Επίσης σε χώρο ειδικά διαµορφωµένο θα στηθούν δύο εξέδρες και πολύ µεγάλος αριθµός καθισµάτων. Στην πρώτη εξέδρα θα πραγµατοποιηθούν οι τρεις συναυλίες και στη δεύτερη εξέδρα µουσικοχορευτικές παραστάσεις, γιορτές γευσιγνωσίας, επίδειξη µόδας, διαγωνισµοί και πολλές άλλες πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Συµµετοχή : Στην έκθεση µπορούν να συµµετάσχουν όλων των ειδών επιχειρήσεις παραγωγής εµπορίου και µεταποίησης , βιοτεχνίες, συνεταιρισµοί, ξενοδοχειακές µονάδες, τουριστικά και ταξιδιωτικά γραφεία, επιµελητήρια, ΟΤΑ από τα νησιά του Αιγαίου την υπόλοιπη Ελλάδα και από την Τουρκία. ενικές κατηγορίες εκθεµάτων : – Αγροτικά – Προϊόντα – Μηχανήµατα – Κτηνοτροφικά – Βιοµηχανικά προϊόντα – ∆ερµάτινα είδη ένδυσης & υπόδησης – ∆οµικά υλικά – Μονωτικά υλικά – ∆ιακοσµητικά υλικά – Ηλεκτρολογικός εξοπλισµός – Φωτισµός – Ηχητικά συστήµατα – Μουσικά όργανα – Έπιπλα – Κουφώµατα – Έπιπλα κουζίνας – Είδη υγιεινής. – Επαγγελµατικός εξοπλισµός ξενοδοχείων – εστιατορίων – Κλιµατισµός – Ψύξη – Θέρµανση – Τζάκια – Εναλλακτικές µορφές ενέργειας – Φωτισµός LED – Ηλεκτρονικά – Συστήµατα πληροφορικής – Κινητή τηλεφωνία – Υπηρεσίες επικοινωνίας. – Τρόφιµα – Ποτά – Ποτοποιίες – Τυποποιηµένα προϊόντα. – Εποχιακά είδη – χόµπι – Είδη camping – αλιείας – marine service. – Υπηρεσίες Υγείας – Ασφάλισης – Εκπαίδευση – Ταξιδιωτικά γραφεία – Τουριστικοί οργανισµοί – Ξενοδοχεία .

Προβολή: Για την έξωθεν καλή µαρτυρία της, η «expo-AEGEAN 2015» τίθεται κάθε χρόνο υπό την αιγίδα υπουργείων, Α΄και Β΄ Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Επιµελητηρίων και µεγάλων φορέων.

Η έκθεση διαφηµίζεται µήνες πριν στα έντυπα και ραδιοτηλεοπτικά µέσα , τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Τουρκία.

Έντονο είναι το ενδιαφέρον και των χορηγών επικοινωνίας σε τοπικό, νησιωτικό, Αθηναϊκό και Τουρκικό επίπεδο.

Η συµµετοχή σας στην «expo-AEGEAN» σας δίνει παράλληλα και τη δυνατότητα να προβάλλετε την επιχείρησή σας στον ειδικό ενηµερωτικό οδηγό που θα κυκλοφορήσει σε 30.000 αντίτυπα, σε δύο γλώσσες Ελληνικά και Τουρκικά και τα οποία θα διανέµονται στην είσοδο του εκθεσιακού χώρου , στα µέσα µεταφοράς , στα επιµελητήρια των πόλεων της Ελλάδας, στις πρωτεύουσες των νοµών του Βορείου Αιγαίου αλλά και των παραλίων της Τουρκίας που θα συµµετάσχουν στην έκθεση.

Τέλος θα γίνει αφισοκόλληση 10.000 αφισών.

expo-aegean-2015-2

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο