Η ανεκδιήγητη Τασία Χριστοδουλοπούλου έστειλε στο διάολο τον Χαράλαμπο Αθανασίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Το «Άι στο διάολο» της Τασίας Χριστοδουλοπούλου προς τον βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργό, Χαράλαμπο Αθανασίου άναψε (ακόμα πιο πολύ) τα “αίματα” στην Ολομέλεια της Βουλής για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τη Novartis.

Το «Άι στο διάολο» της Τασίας Χριστοδουλοπούλου προς τον βουλευτή της ΝΔ προκάλεσε αίσθηση, με την Πρόεδρο της Βουλής να αρνείται πως το είπε.

Το «Άι στο διάολο» της Τασίας Χριστοδουλοπούλου πήγαινε προς τον κ. Αθανασίου ενώ ακούστηκε καθαρά και καταγράφηκε στα πρακτικά.

O κ. Αθανασίου είχε ζητήσει το λόγο και η κ. Χριστοδουλοπούλου  ακούγεται να λέει «άι στο διάολο» μια φράση που προκάλεσε εντάσεις στα έδρανα της Βουλής, ενώ η Νέα Δημοκρατία ζήτησε απ’ την Πρόεδρο να ανακαλέσει.

Μάλιστα, ο Νίκος Δένδιας ανέφερε ότι ακούστηκε το «άι στο διάολο» της Τασίας Χριστοδουλοπούλου απ’ τα μικρόφωνα, αποδεικνύοντάς το με τα πρακτικά.  Η Τασία Χριστοδουλοπούλου αρνήθηκε ότι το είπε και το χαρακτήρισε «αστοχία και αγένεια».

Να εξαλειφθεί από τα πρακτικά, ήταν αστοχία και αγένεια, όποιος κι αν το είπε

«Έχουμε καλή συνεργασία και αμοιβαία εκτίμηση. Αυτό που κάνετε τώρα είναι ανεπίτρεπτο. Σας ενόχλησαν οι παρεμβάσεις μου για την υπόθεση. Να το ανακαλέσετε τώρα. Είναι ντροπή για το Κοινοβούλιο αυτό που γίνεται», ήταν η απάντηση του πρώην υπουργού κατά την παρέμβασή του.

Ο διάλογος Χριστοδουλοπούλου-Δένδια:

Τ. Χριστοδουλοπούλου: «Δεν τον έθιξα, δεν τον αμφισβήτησα».

Ν. Δένδιας: «Εξηγήστε το στον κ. Αθανασίου. Είναι στα πρακτικά».

Τ. Χριστοδουλοπούλου: «Κύριοι κοιτάξτε να δείτε μπορούμε εδώ…. Κύριε Δένδια…».

Ν. Δένδιας: «Να ζητήσετε την διαγραφή από πρακτικά και πείτε στον κ. Αθανασίου ότι τον τιμάτε και τον υπολήπτεστε».

Τ. Χριστοδουλοπούλου: «Έτσι θα το λήξω. Εγώ δεν το άκουσα όπως δεν το άκουσε κανείς. Φαίνεται ότι το άκουσαν τα πρακτικά. Δεν το αμφισβητώ. Όποιος το είπε δεν ήταν απλά αστοχία και αγένεια αλλά οτιδήποτε άλλο» είπε η αντιπρόεδρος της Βουλής επιλέγοντας να συνεχίσει με ειρωνική διάθεση αντί να ανακαλέσει».

ipop.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο