Κουρτζής:”Δεν συνεργαζόμαστε με κανένα υποψήφιο… Τα μέλη μας θα ψηφίσουν κατά συνείδηση…”

kourtzis-energoi-polites

Με δελτίο τύπου που έστειλε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης η “Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Λέσβου” του υποψήφιου Δημάρχου Λέσβου Νίκου Κουρτζή ενημερώνει τους συμπολίτες μας ότι δεν θα συνεργαστεί με κανέναν από τους Γαληνό και Ξύδα και ότι τα μέλη του συνδυασμού του είναι ελεύθερα να ψηφίσουν κατά συνείδηση αναφέροντας:

“Σχολιάζοντας ορισμένα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών και προκειμένου να προλάβουμε ενδεχόμενα μελλοντικά, δηλώνουμε για άλλη μια φορά στους πολίτες της Λέσβου, ότι η απόφασή μας να μη συνεργαστούμε με καμία παράταξη, δημοτική ή περιφερειακή, στον Β’ γύρο των εκλογών, παραμένει σε πλήρη ισχύ και μας δεσμεύει απόλυτα ως «Πρωτοβουλία». Φυσικά, το κάθε μέλος μας είναι απολύτως ελεύθερο να ψηφίσει κατά συνείδηση, όπως εξάλλου και κάθε πολίτης οφείλει.

Επιλέξαμε να πορευτούμε, από την αρχή, το δύσκολο μονοπάτι της πλήρους ανεξαρτησίας, της ελευθερίας σκέψης και δράσης. Το κάναμε χωρίς παρεκκλίσεις, παρά τις προτάσεις που υπήρχαν για το αντίθετο. Τιμώντας απόλυτα την ψήφο των συμπολιτών μας που δόθηκε σε αυτή τη βάση αρχών, θα συνεχίσουμε στον ίδιο ακριβώς δρόμο.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι οι αντίπαλοι της δεύτερης Κυριακής, τόσο οι επικεφαλής όσο και τα μέλη των συνδυασμών, θα διατηρήσουν το επίπεδο της αναμέτρησης ψηλά, επιδεικνύοντας πολιτικό πολιτισμό, στηριζόμενοι σε συγκεκριμένες προτάσεις προκειμένου να πείσουν το εκλογικό σώμα και αποφεύγοντας τη διασπορά φημών.”

 

Γραφείο Τύπου

Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Λέσβου

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο