Ο Μουζάλας ήρθε στη Μυτιλήνη σαν τον κλέφτη… Μιλάει μόνο για βελτίωση συνθηκών των μεταναστών και μιλιά για τα τοπικά προβλήματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη Μυτιλήνη βρέθηκε σήμερα ο υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, μετά τις εικόνες ντροπής που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας από τον καταυλισμό της Μόριας.

Ο κ. Μουζάλας ήρθε εντελώς αιφνιδιαστικά, προφανώς για να μη βρεθεί αντιμέτωπος με αντιδράσεις φορέων και κατοίκων της Λέσβου.

Ο κ. Μουζάλας μίλησε στο ΑΜΠΕ και τόνισε πως ο υπερπληθυσμός στον καταυλισμό είναι υπεύθυνος για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης στις οποίες καλούνται να ζήσουν πρόσφυγες και μετανάστες….

Ωστόσο δεν έκανε καμία αναφορά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες των νησιών του Αιγαίου, που δέχονται τα μεταναστευτικά κύματα.

Δήλωσε ότι μέχρι τέλους Ιανουαρίου οι συνθήκες στο ΚΥΤ της Μόριας θα βελτιωθούν.

Κανείς όμως δεν μπορεί να ξέρει τι μπορεί να συμβεί όλο αυτό το διάστημα, αφού πέρυσι λόγων των κακών καιρικών συνθηκών και του βαρύ χειμώνα, είχαμε απώλειες ανθρώπινων ζωών εξαιτίας των άθλιων συνθηκών διαβίωσης των μεταναστών στο χώρο του Hotspot.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΝΑΝΗ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο