Απόβαση Τούρκων τουριστών το πενθήμερο που ακολουθεί σε Λέσβο, Χίο, Σάμο – Μεγάλη αύξηση επισκέψεων για το 2017 (ΒΙΝΤΕΟ)

Απόβαση Τούρκων τουριστών αναμένεται το πενθήμερο που ακολουθεί στα νησιά που βρίσκονται απέναντι από τις Τουρκικές ακτές.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις τουριστικών πρακτόρων σε Λέσβο, Χίο και Σάμο, η αύξηση του Τούρκων επισκεπτών στα νησιά αυξήθηκε κατά το έτος 2017 και μέχρι σήμερα, σε ποσοστό πάνω από 200%.

Το ποσοστό αυτό αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες ημέρες, και ίσως σημειωθεί ρεκόρ επισκέψεων από τη γείτονα, αφού 28, 29, 30 Αυγούστου γιορτάζουν το Μπαϊράμι και με την ευκαιρία αυτή επισκέπτονται τα Ελληνικά νησιά.

Θα πρέπει να επισημάνουμε για μία ακόμα φορά, ότι οι Τούρκοι τουρίστες αποτελούν τους αιμοδότες στην τουριστική ανάπτυξη των νησιών που βρίσκονται κατά μήκος των Τουρκικών ακτών.

Να σημειώσουμε επίσης ότι το τελευταίο διάστημα η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο τμήμα ελέγχου διαβατηρίων, όπου ο χρόνος για την εξυπηρέτηση των Τούρκων επισκεπτών έχει εκμηδενιστεί και θα πρέπει να τους απονείμουμε τα εύσημα, με δεδομένο ότι βάζουν πλάτη στη στήριξη της τουριστικής ανάπτυξης του νησιού μας.

Δείτε στο βίντεο που σας παραθέτουμε, τι μετέδωσε στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ο Γιάννης Συνάνης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο