Στη Μυτιλήνη από την Κυριακή ο συμπατριώτης μας δημοσιογράφος διευθυντής ειδήσεων του ΣΚΑΪ Σταμάτης Μαλέλης (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη Μυτιλήνη θα βρεθεί από την Κυριακή, ο συμπατριώτης μας δημοσιογράφος διευθυντής ειδήσεων του ΣΚΑΪ Σταμάτης Μαλέλης.

Σκοπός της επίσκεψής του είναι να περάσει λίγες ημέρες διακοπών στα πάτρια εδάφη, να συναντήσει φίλους και συγγενείς, αλλά παράλληλα να κάνει και κάποια ρεπορτάζ, για τις πληγείσες περιοχές από τον φονικό σεισμό της 12ης Ιουνίου, αλλά και για να προβάλλει τις ομορφιές της Λέσβου.

Ο Σταμάτης Μαλέλης είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον Γιάννη Συνάνη, προκειμένου να έχει πλήρη εικόνα για τις ανάγκες του τόπου μας, ώστε να προσπαθήσει να βοηθήσει τους συμπατριώτες του όσο μπορεί, ενώ κατά πόδας θα τον ακολουθεί ο εικονολήπτης Ηλίας Πότσης εξοπλισμένος σαν αστακός.

Μαζί του θα έρθει και ο στενός συνεργάτης και φίλος του Κυριάκος Ντούμος.

Θα πρέπει να σημειώσουμε, ότι ο συμπατριώτης μας δημοσιογράφος διευθυντής ειδήσεων του ΣΚΑΪ Σταμάτης Μαλέλης, αφιερώνει πολλά λεπτά από τον πολύτιμο τηλεοπτικό χρόνο του ΣΚΑΪ, προκειμένου να προβάλλει όσο το δυνατόν περισσότερο την Λέσβο.

Πρόσφατα φιλοξενήθηκε στην πετυχημένη και με μεγάλη τηλεθέαση εκπομπή “ΤΩΡΑ” της Άννας Μπουσδούκου στον ΣΚΑΪ με ζωντανή σύνδεση, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Λέσβου Κώστας Αστυρακάκης.

Σκοπός της παρουσίας του στην εκπομπή, ήταν η προβολή των Πολιτιστικών και Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων για το “ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017”.

Ξεχωριστή προβολή έγινε από τον ΣΚΑΪ και για το “OUZO FEST” τη Δευτέρα, μέσα από την εκπομπή “ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ”, ενώ σε τακτά διαστήματα προβάλλεται και το τηλεοπτικό σποτάκι για το “ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017”. 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο