WINDOORS – Μία Λεσβιακή επιχείρηση αλουμινοκατασκευών που στα τα χρόνια της οικονομικής κρίσης πρωτοπορεί…

Τα τελευταία χρόνια στο χώρο των κουφωμάτων αλουμινίου και σιδηροκατασκευών,δραστηριοποιείται η επιχείρηση WINDOORS που ιδρύθηκε το 2010 από έναν νεαρό και φιλόδοξο επιχειρηματία τον Κωσταντίνο Τραγάκη, με στόχο την επίτευξη εξαιρετικής ποιότητας κατασκευαστικών λύσεων για το σπίτι και κάθε επαγγελματικό χώρο.

Σήμερα έπειτα από έξι χρόνια επιτυχημένης πορείας στον κατασκευαστικό κλάδο των κουφωμάτων αλουμινίου, καθώς και ειδικών κατασκευών σιδήρου, ο Κωνσταντίνος Τραγάκης επεκτείνει την επιχείρηση με μία μονάδα παραγωγής συνθετικών κουφωμάτων.

Σε συνεργασία με την ALUPLAST, κατασκευάζει και τοποθετεί κουφώματα με άριστη ενεργειακή απόδοση, καινοτόμα χαρακτηριστικά και υπέροχη αισθητική.

Για τις τιμές δεν θέλουμε να σας γράψουμε εμείς…

Όταν απευθυνθείτε στην επιχείρηση, θα διαπιστώσετε ότι θα πετύχετε τις καλύτερες τιμές της αγοράς συνδυάζοντάς τες με την καλύτερη ποιότητα.

Η ιδανική λύση στο κούφωμα!!!

ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ και ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ Η WINDOORS παράγει και κατασκευάζει δικά της κουφώματα χωρίς πρόσθετες επιβαρύνσεις με αποτέλεσμα:

  • Να είναι ανταγωνιστικοί στην τιμή (δεν υπάρχουν μεσάζοντες και μεταφορικά έξοδα).
  • Εγγυούνται την ποιότητα και την τοποθέτηση.
  • Έχουν ταχύτατη παράδοση (2-5 ημέρες από τα τελικά μέτρα!!!).
  • Είναι κοντά σας και δίπλα σας και μετά την πώληση.
  • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ALUPLAST

Για όλους αυτούς τους λόγους – και όχι μόνο – αξίζει τον κόπο να κάνετε τη γνωριμία σας με τον Κωνσταντίνο Τραγάκη και την WINDOORS.

Μπορείτε τώρα να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα τους  www.windoors-tragakis.gr ή να επικοινωνήσετε μαζί τους στα τηλέφωνα 22510 – 46964 ή στο 6946.768.248

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο