Άμεση απάντηση Γαληνού σε Πάλλη… “Ο κ. Πουλάκης φταίει γιατί παρέλειψε να μας συναντήσει…”

Σχετικά με την επιστολή – παρέμβαση του βουλευτή Λέσβου, κ. Γιώργου Πάλλη στο Δημοτικό Συμβούλιο θα θέλαμε να επισημάνουμε τα παρακάτω σε συνέχεια και της τοποθέτησης του Δημάρχου Λέσβου, Σπύρου Γαληνού, σχετικά με το θέμα στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Θεωρούμε και εμμένουμε στην άποψη πως η παράλειψη από μεριάς του Γ.Γ του Υπουργείου Εσωτερικών, κ. Πουλάκη, να έχει συνάντηση με το Δημοτικό Συμβούλιο ή έστω τον Δήμαρχο και τους Αρχηγούς των παρατάξεων, ήταν ένα λάθος που απαξιώνει τον θεσμό. Ο ορισμός εκ νέου συνάντησης με τον κ. Πουλάκη, δεν καλύπτει την συγκεκριμένη παράλειψη από μέρους του Γενικού Γραμματέα, κάτι με το οποίο συμφώνησαν όλοι οι αρχηγοί των παρατάξεων και οι εκπρόσωποι των κομμάτων στη διάρκεια της σύσκεψης που συγκλήθηκε πριν από την συνάντηση.

Πιστεύουμε ότι οι χαρακτηρισμοί του κ. Πάλλη περί υπεκφυγών και μικροπολιτικών πρακτικών είναι άστοχοι και ατυχείς,  καθώς έχει αποδειχθεί επανειλημμένα πως ο Δήμος Λέσβου όχι μόνο δεν ακολουθεί τέτοιες πρακτικές αλλά ξεπερνά τα όποια ζητήματα τυπικών αρμοδιοτήτων και στέκεται στο ύψος των περιστάσεων πολλές φορές για λογαριασμό της κεντρικής κυβέρνησης προς όφελος πάντα του τόπου μας και των πολιτών.

Η Δημοκρατία και ο διάλογος για να λειτουργήσουν απαιτούν – αν μη τι άλλο – ισότητα στη μεταχείριση και αμοιβαίο σεβασμό προς τους θεσμούς.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο