25 – 31 Ιουλίου το «eBiz2014 Summer School» στον Μόλυβο

eBiz2014 Summer School

Το Επιμελητήριο Λέσβου ενημερώνει τα μέλη του ότι το τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου  διοργανώνει το 2ο Διεθνές Θερινό Σχολείο Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας «eBiz2014 Summer School», στις 25-31 Ιουλίου στον Μόλυβο Λέσβου.

Στα πλαίσια του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας που έχει υπογράψει του Επιμελητήριο με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, παρέχεται ειδική προσφορά συμμετοχής των μελών του Επιμελητηρίου, τα οποία μπορούν να συμμετάσχουν με την ειδική τιμή των 150€ και για κάθε συμμετοχή θα χορηγείται μια ακόμη υποτροφία για νέο μέλος, χωρίς καμία επιβάρυνση. Αποδεκτές αιτήσεις συμμετοχής μέχρι Παρασκευή 11 Ιουλίου.
Ο σκοπός του eBiz2014 είναι η εισαγωγή στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο, αλλά και η παράλληλη κατανόηση σύνθετων θεμάτων και τεχνικών που αφορούν την εμπορία και προώθηση αγαθών και υπηρεσιών στο διαδίκτυο. Το σχολείο περιλαμβάνει θεωρητικές διαλέξεις και εργαστηριακές ασκήσεις, όπως Στρατηγική, Προώθηση Ιστοσελίδων στη Google, Διαφήμιση στο Διαδίκτυο, Κοινωνικά Δίκτυα, Προβλέψεις απαιτήσεων και Web Analytics.

Πληροφορίες: Γιώργος Σαραγάς Στέλεχος Μονάδας Υποστήριξης της Ομάδας Διοίκησης Έργου “Πολυνησιωτικότητα” Πανεπιστήμιο Αιγαίου Κτήριο Γεωγραφίας (2ος όροφος) Λόφος Πανεπιστημίου 81100, Μυτιλήνη Τηλ.: 22510 36775 email: gsaragas@soc.aegean.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα  https://ebiz2014.pns.aegean.gr.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο