Εργαζόμενοι στο Hot Spot Μόριας: “Αδιαφορία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και Μουζάλα για το μεταναστευτικό…”

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν και έστειλαν στα ΜΜΕ οι εργαζόμενοι στο Hot Spot της Μόριας, καταγγέλουν αδιαφορία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και Μουζάλα για το μεταναστευτικό και αναφέρουν:

ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ HOT SPOT ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ

“Απαντάμε – συνεχίζουμε μαχητικά

Η επίσκεψη του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Μουζάλα στη Μόρια και η άρνηση του να συναντηθεί με την επιτροπή εργαζομένων στο Hot Spot για τα προβλήματα που επικρατούν δείχνει ξεκάθαρα τι στάση τηρεί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και πως αντιμετωπίζει τους εργαζόμενους και το ζήτημα του προσφυγικού – μεταναστευτικού.

Έχει γίνει πολλές φόρες λόγος για τις συνθήκες που επικρατούν χωρίς να παρθούν κάποια ιδιαίτερα μέτρα. Η κατάσταση αντιμετωπίζεται από τις φιλότιμες και υπεράνθρωπες προσπάθειες των εργαζομένων οι οποίοι όμως δεν επαρκούν.

Η μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων, για σταθερή κάλυψη των θέσεων σύμφωνα με τις ανάγκες που υπάρχουν είναι παραπάνω από επιτακτική. Όμως αντί αυτού οι εργαζόμενοι λαμβάνουν την αδιαφορία της κυβέρνησης, μένοντας ουσιαστικά στην αβεβαιότητα, χωρίς να γίνεται λόγος για ανανέωση παρά τις όποιες υποσχέσεις ακούγονταν. Αυτό θα έχει σαν  αποτέλεσμα το Hot Spot από τις 12/4 να αποδυναμωθεί από τους πρώτους συναδέλφους που τελειώνει η σύμβασή τους και ακολουθεί το μεγαλύτερο κομμάτι από τις 19/4, με τα όποια προβλήματα θα ακολουθήσουν από την αποχώρησή μας για την λειτουργία του Hot Spot και την ασφάλεια των προσφύγων.

Καλούμε όλους τους  συναδέλφους στη Γενική Συνέλευση την

Δευτέρα 20 Μαρτίου και ώρα 19:30

στο Εργατικό Κέντρο (Κομνηνάκη 43)

Συμμετέχουμε στην δράση που έχει κηρύξει το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο την Πέμπτη 23/3 έξω από το Hot Spot της Μόριας.”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο