Για κακουργηματικές πράξεις κατηγορούνται οι δύο συλληφθέντες για τα ναρκωτικά στη Μόρια

Με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για το νόμο περί ναρκωτικών, οδηγήθηκαν λίγο μετά το μεσημέρι ενώπιον εισαγγελέως και ανακριτή, οι δύο συλληφθέντες – ένας 32χρονος και η 23χρονη φίλη του – που συνελήφθησαν σήμερα το πρωί από άνδρες της Ασφάλειας του Λιμενικού Σώματος και άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, ύστερα από πληροφορίες που είχαν οι αρχές ασφαλείας, για προμήθεια ναρκωτικών ουσιών σε μετανάστες που φιλοξενούνται στο Κέντρο Κράτησης της Μόριας.
Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν προθεσμία και θα απολογηθούν το Σαββάτο στις 10:00 το πρωί.
Μέχρι τότε θα κρατούνται στο Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
Ένας 33χρονος και μία 23χρονη συνελήφθησαν, πρωινές ώρες σήμερα, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, στη Θερμή Λέσβου, από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης σε συνεργασία με προσωπικό του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών προσπαθειών του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, μετά από νομότυπη έρευνα στην οικία του 33χρονου:
α. Μία (01) γυάλα περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους διακοσίων έντεκα γραμμαρίων και σαράντα επτά δεκάτων (211,47γρ)
β. Μία (01) πλαστική συσκευασία περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους εξήντα εννέα γραμμαρίων και σαράντα τριών δεκάτων (69,43γρ)
γ. Μία (01) ζυγαριά ακριβείας
δ. Το χρηματικό ποσό των οκτακοσίων ογδόντα πέντε ευρώ (885,00€)
ε. Ένα (01) κινητό τηλέφωνο
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης από κοινού με την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο