Η ΟΝΝΕΔ Λέσβου κοντά στα παιδιά της “Κυψέλης”

onned-amea

Στο πλαίσιο της Πανελλαδικής δράσης της ΟΝΝΕΔ με τίτλο: ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ, η ΟΝΝΕΔ ΛΕΣΒΟΥ την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016 επισκέφτηκε το Μικτό  Κέντρο Διημέρευσης Ημερησίας Φροντίδας για Α.με.Α. « Η ΚΥΨΕΛΗ».

Κατά τη συνάντηση τόσο με το προσωπικό όσο και με τα ίδια τα παιδιά, συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν στον τρόπο λειτουργίας του κέντρου, τις ανάγκες του και τη συνολική προσφορά της Κυψέλης στην κοινότητα, καθώς και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια οποιοσδήποτε επιθυμεί  μέσω του  εθελοντισμού.

Απώτερος στόχος του κέντρου είναι η κοινωνική ενσωμάτωση των μελών, η αξιοποίηση των δυνατοτήτων και των ικανοτήτων τους, η εκμάθηση νέων δεξιοτήτων, η κοινωνικοποίηση, η συμβουλευτική τους υποστήριξή κ.α.

Tέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα στελέχη του κέντρου, για την άψογη φιλοξενία και ενημέρωση, να τα συγχαρούμε για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν καθώς και τα παιδιά, για τη ζέστη υποδοχή, την όρεξη και θέληση να έρθουν σε επαφή μαζί μας.

Η ΟΝΝΕΔ θα συνεχίσει τις κοινωνικές της δράσεις σκοπεύοντας στην ενημέρωση, στην ενίσχυση  και τη βοήθεια των συμπολιτών μας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο