Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το “3ο Συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων” στην Αθήνα

3o-sinedrio-anel

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε  11 – 13 Νοεμβρίου 2016, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, το 3ο Συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στο οποίο μετείχε πολυπληθής αντιπροσωπεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων της Λέσβου.

Τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Λέσβου, έδωσαν δυναμικά το παρόν και έθεσαν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου σημαντικά θέματα που αφορούν τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, όπως το μεταναστευτικό, η κατάργηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. στα νησιά, η πτώση της τουριστικής κίνησης με παράλληλη διατύπωση ρεαλιστικών και άμεσα υλοποιήσιμων προτάσεων για την ανάπτυξη του τουρισμού και γενικά θέματα που αφορούν τη νησιωτικότητα και τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών, τις αναπτυξιακές προοπτικές και την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξελέγησαν δυο Λέσβιοι. Πρόκειται για τους Μανώλη Αρμενάκα και Νίκο Σέρεσλη, στους οποίους η Συντονιστική Επιτροπή Λέσβου των Ανεξάρτητων Ελλήνων εύχεται καλή συνέχεια στο έργο τους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο