Χρυσές ενότητες του LesvosNews.gr για την άψογη ενημέρωσή σας… Περιηγηθείτε και βρείτε άμεσες λύσεις

lesvosnews-enotites
Το LesvosNews.gr προσπαθεί μέρα με τη μέρα να εμπλουτίζει συνέχεια την ύλη του τόσο στον τομέα της ενημέρωσης όσο και στον τομέα της χρηστικότητας όπου έχουμε δημιουργήσει νέες ενότητες για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση.

Μπαίνοντας κανείς στο LesvosNews.gr μπορεί εκτός της δημοσιογραφικής ύλης να συναντήσει στη δεξιά του μπάρα αρκετές χρήσιμες ενότητες όπως:

ASTYPALEA

Πατώντας επάνω στο εικονίδιο αυτό ενημερώνεστε για τον καιρό στη Λέσβο.

ASTYPALEA

Κάνοντας κλικ εδώ βλέπετε άμεσα όλα τα εφημερεύοντα φαρμακεία της Λέσβου.

ASTYPALEA

Ψάχνετε να βρείτε έναν αριθμό τηλεφώνου; Έχετε ένα τηλεφωνικό νούμερο και δεν ξέρετε σε ποιον ανήκει; Εδώ θα βρείτε τη λύση.

ASTYPALEA

Έχετε ένα ελληνικό κείμενο και θέλετε να το μεταφράσετε σε μία γλώσσα; Έχετε ένα κείμενο σε οποιαδήποτε γλώσσα και θέλετε να το μεταφράσετε στα Ελληνικά; Εδώ σας έχουμε τη λύση.. Μεταφράστε όλα τα κείμενα που θέλετε σε οποιαδήποτε γλώσσα.Ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο είναι αυτό που σας παραθέτουμε εδώ… Τώρα δεν χρειάζεται να ψάχνετε στα Λιμεναρχεία για να μάθετε πότε έρχεται ή πότε φεύγει ένα πλοίο. Δείτε σε πραγματικό χρόνο που βρίσκονται τα πλοία σε όλο τον κόσμο και μάθετε προορισμό ώρα άφιξης κλπ Δείτε επίσης φωτογραφίες και στοιχεία των πλοίων.

Παρόμοια ενότητα με την παραπάνω είναι και αυτή που σας παραθέτουμε εδώ… Δείτε σε πραγματικό χρόνο που βρίσκονται τα αεροπλάνα σε όλο τον κόσμο και μάθετε προορισμό ώρα άφιξης κλπ Δείτε επίσης φωτογραφίες και στοιχεία των αεροπλάνων.

ASTYPALEA

Μία άλλη πολύ σημαντική ενότητα… Μπείτε εδώ και ταξιδέψτε σε όλο τον κόσμο… Δείτε περιοχές, με δορυφορική εικόνα ή με φωτογραφίες. Βρείτε το σπίτι σας και δείτε το… Βρείτε το σπίτι φίλου σας σε όποιο σημείο του κόσμου κι αν βρίσκεται.

Αυτά και άλλα πολλά που αξίζει να εξερευνήσετε, για τη δική σας άψογη εξυπηρέτηση…

Όμως σε λίγες ημέρες το LesvosNews.gr ξεκινά και το WEB TV, από το οποίο σας ετοιμάζουμε πολλές εκπλήξεις !!!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο