2.908.653,54 ευρώ σε 846 δικαιούχους βιοκαλλιεργητές της Λέσβου και της Λήμνου

epidotiseis-agroton-11

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, ενημερώνει τους βιοκαλλιεργητές της Λέσβου και της Λήμνου, που κατέθεσαν δήλωση εφαρμογής για το έτος 2012 στο πλαίσιο της δράσης 1.1 «Βιολογική Γεωργία-νέα ένταξη», ότι σήμερα, Δευτέρα 22-12-2014, αναρτήθηκαν στον Πίνακα Ανακοινώσεων της Υπηρεσίας μας (Καραντώνη 2, Μυτιλήνη) οι αναλυτικές ονομαστικές καταστάσεις πληρωμής με τους δικαιούχους και τους απορριπτόμενους- δεσμευμένους.

Οι καταστάσεις περιλαμβάνουν  846  δικαιούχους με συνολικό ποσό πληρωμής 2.908.653,54 ευρώ και  142  απορριπτόμενους με αναλυτικά τους λόγους απόρριψης. Επίσης οι καταστάσεις έχουν αναρτηθεί και στους πίνακες ανακοινώσεων του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας  Καλλονής και του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου.

Οι καταστάσεις έχουν αποσταλεί στον ΟΠΕΚΕΠΕ για την έκδοση των σχετικών εντολών πληρωμής και την πίστωση των ατομικών λογαριασμών. Επί των αναρτημένων αναλυτικών καταστάσεων πληρωμής μπορούν οι υποβληθούν ενστάσεις εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης, ήτοι μέχρι την  Τετάρτη 31-12-2014. Μετά από την εξέταση των ενστάσεων θα πραγματοποιηθεί νέα πληρωμή.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο