Βασίλης Κάτσαρης – Ρούλα Σαλούτση… Όταν οι απρόσωπες εταιρείες έχουν …πρόσωπο !!!

katsaris-saloutsi

Όλοι γνωρίζουμε, ότι οι μεγάλες εταιρείες, Ελληνικές και διεθνείς, είναι πάντα απρόσωπες και λειτουργούν με γνώμονα τα οικονομικά τους κυρίως συμφέροντα.

Στην χώρα μας όμως, υπάρχουν κάποιες εταιρείες που έχουν άμεση συμμετοχή με το κοινωνικό γίγνεσθαι και μοιραία καλούνται να παίξουν το δικό τους κοινωνικό ρόλο.

Πριν από λίγα χρόνια, όταν η Aegean Airlines επρόκειτο να αγοράσει την Ολυμπιακή, όλοι μιλούσαν για ένα μονοπώλειο που θα ερχόταν, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Η Aegean Airlines διέψευσε τις “Κασσάνδρες”, αφού εκτός των υψηλών υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία, πολύ τακτικά μας προσφέρει ειδικές τιμές – ακόμα και με 30 ευρώ σε ταξίδια του εσωτερικού – που αν μη τι άλλο, αποδεικνύει ότι δεν σκοπεύει στο να ταξιδεύουν με το στόλο της, μόνο οι προνομιούχοι Έλληνες.

Τα ίδια αποτελέσματα είχαμε και στον χώρο των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών μας.

Στα νησιά του Αιγαίου – και στη Λέσβο – έρχονται πλέον πλοία υψηλών προδιαγραφών και υπηρεσιών.

Βλέπετε η δική μας NEL, δεν κατάφερε τόσα χρόνια να εκμεταλλευτεί το μονοπώλειο που είχε, με αποτέλεσμα να “βουλιάξει” στα ήρεμα νερά του Αιγαίου.

Σημαντικότατο ρόλο στο κοινωνικό προφίλ δύο εταιριών, που δραστηριοποιούνται στο χώρο των αεροπορικών και ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών, είναι ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Hellenic Seaways Βασίλης Κάτσαρης και η Ρούλα Σαλούτση, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Aegean.

Πάμπολες είναι οι περιπτώσεις, κατά τις οποίες τα δύο αυτά στελέχη των εταιρειών τους, με προσωπικές τους παρεμβάσεις δίνουν σωτήριες λύσεις, σε κοινωνικά προβλήματα της καθημερινότητας.

Δεν είναι λίγες οι φορές, όπου κάποιοι συνάνθρωποί μας κινδύνευαν οι ζωές τους και ενώ έπρεπε να ταξιδέψουν άμεσα στην Αθήνα, δεν υπήρχαν διαθέσιμες θέσεις.

Πάντα η Ρούλα Σαλούτση έβρισκε τις λύσεις και μάλιστα κάνοντάς το χωρίς τυμπανοκρουσίες και με άκρα μυστικότητα.

Το ίδιο και με τον Βασίλη Κάτσαρη…

Δεκάδες είναι λίγες φορές, που παρείχε δωρεάν εισιτήρια, σε ανθρώπους που είχαν άμεση ανάγκη μεταφοράς των στην Αθήνα, για σοβαρούς ιατρικούς λόγους και δεν είχαν τα χρήματα για να ταξιδέψουν.

Ποτέ όμως δεν θέλησαν να εκμεταλλευτούν από αυτές τις “εξυπηρετήσεις’ και να αναζητήσουν ένα διαφημιστικό κέρδος.

Το έκαναν μόνο και μόνο επειδή είναι άνθρωποι…

Και ποτέ δεν θέλησαν αυτές οι πράξεις τους, να γίνουν γνωστές μέσα από τα ΜΜΕ.

Εμείς που παρακολουθούμε την ειδησεογραφία και μαθαίνουμε για αυτές τις περιπτώσεις, σιωπούμε γνωρίζοντας τις προθέσεις τους…

Κάποιες φορές όμως, μας βγαίνει η επιθυμία να τιμούμε τέτοιες περιπτώσεις…

Περιπτώσεις όπου κάποιοι άνθρωποι, κρατούν σε υψηλό βαθμό το κύρος των εταιρειών που εκπροσωπούν.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Βασίλης Κάτσαρης – Ρούλα Σαλούτση… Όταν οι απρόσωπες εταιρείες έχουν …πρόσωπο !!!”

  1. Σταμάτης Βασίλαρος

    Πολύ καλή αυτή η πληροφορία συνεργασίας μεγάλων εταιριών για την υποστήριξη κοινωνικών δραστηριοτήτων.
    Εύχομαι αυτή η ευαισθησία να επεκταθεί και σε υποστήριξη πνευματικώς προσπαθειών.

Αφήστε ένα σχόλιο