17 κάτοικοι Μυτιλήνης στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τα επεισόδια στην Πλατεία Σαπφούς – Οι 5 για κακουργηματικές πράξεις

17 κάτοικοι της Λέσβου θα βρεθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τα επεισόδια που σημειώθηκαν πρόσφατα στην Πλατεία Σαπφούς.

Οι 5 από αυτούς αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος – για εμπρησμούς και απόπειρας βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης – ενώ οι υπόλοιποι 12 για πλημμελήματα.

Οι κατηγορούμενοι ταυτοποιήθηκαν από κάμερες και αναρτήσεις στο διαδίκτυο ενώ η έρευνες της Ασφάλειας Μυτιλήνης συνεχίζονται για τον εντοπισμό και άλλων δραστών.

Ήδη η πρώτη δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Slot Luar Negerikaki777kaki777Slot Server Luar
https://slot-thailand.stkippgrisumenep.ac.id/Akun SlotAkun GacorSlot JpMpo SlotAkun ProSlot AsiaRtp SlotSlot OnlineLink SlotSlot PragmaticSlot PgAnti RungkadSlot JepangDepo SlotSlot DanaSlot ZeusSlot Mahjonghttps://slot-thailand.stkippgrisumenep.ac.id/