1,6 εκατ. ευρώ από το Ε.Π. της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για την προμήθεια εξοπλισμού στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Κάτι πρέπει να συνειδητοποίησε η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου και το τελευταίο διάστημα άρχισε να μοιράζει εκατομμύρια ευρώ όπου βλέπει αδυναμίες.

Βέβαια αυτό είναι καλό για το Βόρειο Αιγαίο αυτό είναι καλό…

Αλλά αναρωτιόμαστε γιατί άργησε τόσο πολύ ώστε να χρηματοδοτεί διάφορους φορείς της Περιφέρειας…

Μπήκαμε κιόλας σε προεκλογική περίοδο ή κάτι έμαθε για τις δημοσκοπήσεις που έγιναν τελευταία στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου;

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

“Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου υπέγραψε την απόφαση ένταξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Βόρειο Αιγαίο 2014-2020» του έργου «προμήθεια εξοπλισμού και δημιουργία υποδομών για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε Λέσβο, Χίο, Σάμο και Λήμνο», συνολικού προϋπολογισμού 1.588.891,72 ευρώ.

 Δικαιούχος υλοποίησης του έργου είναι το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και η ολοκλήρωσή του πρέπει να έχει γίνει έως τις 20 Δεκεμβρίου 2019.

 Το έργο αφορά στην προμήθεια εξοπλισμού τηλεκπαίδευσης και γενικότερου εκπαιδευτικού εξοπλισμού για τις ανάγκες του Πανεπιστημίου Αιγαίου στα νησιά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου που λειτουργούν τμήματα του Πανεπιστημίου, δηλαδή στη Λέσβο, τη Χίο, τη Σάμο και τη Λήμνο. Επίσης, προβλέπεται η κατασκευή υποστηρικτικής υποδομής για την αναβάθμιση της λειτουργίας του «Υγρού Εργαστηρίου» του Τμήματος Επιστημών της Θάλασσας της Σχολής Περιβάλλοντος. 

 Η κα. Χριστιάνα Καλογήρου δήλωσε σχετικά: 

 «Με την απόφαση ένταξης δίνουμε τη δυνατότητα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου να αποκτήσει σύγχρονο εξοπλισμό, μέσα και όπου χρειάζεται να αναβαθμίσει τις αντίστοιχες υποδομές και δημιουργούμε έτσι τις προϋποθέσεις ώστε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου να μπορεί να ανταποκριθεί στο απαιτητικό ανταγωνιστικό περιβάλλον της σύγχρονης εποχής, προς όφελος της πανεπιστημιακής κοινότητας και της τοπικής κοινωνίας».”

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο