Δευτέρα 19 Οκτωβρίου… Έρχεται το νέο LesvosNews

lesvosnews-19-okt

Αγαπητοί αναγνώστες μας, θα έχετε ασφαλώς παρατηρήσει ότι το τελευταίο διάστημα το LesvosNews.gr, έχει κάποια τεχνικής φύσεως προβληματάκια, που εντοπίζονται κυρίως στις αναρτήσεις των θεμάτων μας και γενικότερα στην ολιγωρία της ροής, στην καθημερινή μας ειδησεογραφία.

Θα πρέπει να σας ενημερώσουμε, ότι το διάστημα αυτό πραγματοποιούμε κάποιες απαραίτητες εργασίες στην υποδομή μας, αφού από τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, η δομή της ιστοσελίδας μας αλλάζει ριζικά, κυρίως ως προς τη θεματολογία μας, αλλά και γενικότερα της τεχνικής μας υποστήριξης.

Ζητάμε την κατανόησή σας για το διάστημα αυτό κι ελπίζουμε ότι το νέο LesvosNews, θα σας καλύψει και τις πιο απαιτητικές σας επιθυμίες, που έχουν να κάνουν με την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας.

Στο νέο LesvosNews.gr, θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE εκπομπές από τα στούντιο μας.

Στην καθημερινή σας ενημέρωση, εκτός από τη συνηθισμένη ροή των ειδήσεων, θα έχετε τη δυνατότητα στις 22.00 κάθε βράδυ, να παρακολουθείτε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του LesvosNews.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δώσουμε και στις ζωντανές εξωτερικές μας συνδέσεις.

Θα υπάρχει προγραμματισμός για τη μετάδοση των πιο σημαντικών εκδηλώσεων της ημέρας, ενώ η κάμερα του LesvosNews, θα βρίσκεται πάντα στα σημαντικά γεγονότα, τα οποία θα σας καλύπτει με απευθείας συνδέσεις.

Πολλές θα είναι και οι εκπομπές ψυχαγωγικού περιεχομένου, μέσα από τις οποίες θα μπορείτε να διεκδικείτε μέσω διαγωνισμών, πολλά πλούσια δώρα.

Ευελπιστούμε στη δική σας κατανόηση, με την ελπίδα ότι θα σας αποζημιώσουμε με τον καλύτερο τρόπο…

Και φυσικά, θα έχει πάντα την υπογραφή του Γιάννη Συνάνη…

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Δευτέρα 19 Οκτωβρίου… Έρχεται το νέο LesvosNews”

Αφήστε ένα σχόλιο