Η Τασία Χριστοδουλοπούλου κατάλαβε ότι οι μετανάστες στη Μυτιλήνη δεν …λιάζονται (ΒΙΝΤΕΟ)

xristodoulopoulou-grigoreli

Απελπισία έπιασε την αναπληρώτρια Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου, όταν επισκέφθηκε τον περίφραχτο χώρο του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, στο Λιμάνι της πόλης.

Η θέα των ταλαιπωρημένων μεταναστών, των γυναικόπαιδων και των ηλικιωμένων να κοιμούνται καταγής, της έδωσαν να καταλάβει την έκταση του προβλήματος του μεταναστευτικού.

metanastes-xristod-21

Εκεί που λύγισε στην κυριολεξία, ήταν η ενημέρωση που είχε για 5 παιδιά ηλικίας 5 – 7 ετών τα οποία είχαν χάσει τους γονείς τους – ευτυχώς βρέθηκαν την επομένη ημέρα – αλλά και η περιπέτεια δύο υπερηλίκων γυναικών – 81 και 85 ετών – οι οποίοι ήταν καθηλωμένες με κινητικά προβλήματα σε αναπηρικά καροτσάκια επί δύο ολόκληρα εικοσιτετράωρα !!!

Η κ. Χριστοδουλοπούλου αφού ενημερώθηκε από τον υπολιμενάρχη κ. Γρηγορέλλη στη συνέχεια πήγε στο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών στη Μόρια όπου κι εκεί διαπίστωσε το μέγεθος του προβλήματος που υπάρχει.

xristodoulopoulou-gg-aigaio

Στη συνέχεια  συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη στο κτήριο της ΓΓ Αιγαίου με την παρουσία όλων των αρχών του τόπου μας.

Η κ. Χριστοδουλοπούλου ζήτησε από τις αρμόδιες  να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε οι μετανάστες να μην παραμένουν ούτε λεπτό στο λιμάνι της Μυτιλήνης και να μεταφέρονται άμεσα στη Μόρια.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο