Ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου από τον Χαρ. Αθανασίου για το Σάρλιτζα (ΒΙΝΤΕΟ)

athanasiou-sarlitza-1

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λέσβου παρευρέθηκε χθες το απόγευμα ο βουλευτής Ν. Λέσβου και πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Χαράλαμπος Αθανασίου με αφορμή την παρουσία του στο νησί.

Ο κ. Αθανασίου θέλησε με αυτόν τον τρόπο να δηλώσει παρών στα σημαντικά  προβλήματα που απασχολούν τον τόπο, ενώ έκανε μια ενημέρωση σε ότι αφορά τη νομοθετική τροπολογία, με την οποία λύθηκε ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα αξιοποίησης των Ιαματικών Πηγών της Λουτρόπολης Θερμής και του ιστορικού ξενοδοχείου Σάρλιτζα και δήλωσε ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στη διάθεση του Δήμου, της Περιφέρειας και των κατοίκων της Θερμής, προκειμένου να ολοκληρωθεί η προσπάθεια που ξεκίνησε το Φεβρουάριο του 2014.

Ο βουλευτής, παρακολούθησε και άλλα θέματα της ημερήσιας διάταξης του Δημοτικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και τόνισε ότι όλοι μαζί, βουλευτές, Δήμος και Περιφέρεια επιβάλλεται όπως με πνεύμα σύμπνοιας και ενιαίας δράσης να αντιμετωπίζουμε τα σύνθετα προβλήματα του τόπου.

Τέλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το υψηλό επίπεδο της συζήτησης επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και τόνισε, ιδιαίτερα, ότι παρά τις αντίθετες τοποθετήσεις σε επιμέρους ζητήματα, όλους τους ομιλητές διέκρινε η ευπρέπεια με την οποία ετοποθετούντο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο