Ταξιδάκι αναψυχής για την Καλλονή στη Λειβαδιά όπου εισέπραξε μία τριάρα 3 – 0 (ΒΙΝΤΕΟ)

levadeiakos aelk 3-0

Η Καλλονή φάνηκε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, ότι στη Λειβαδιά πήγε για ένα ταξιδάκι αναψυχής…

Αυτό φαινόταν και από τον στοιχηματισμό που υπήρχε, στο κουπόνι του ΟΠΑΠ…

Από το 1,45 το κατέβασαν στο 1,35…

Λες και έπαιζε με την Μπαρτσελόνα…

Απλά, όταν πηγαίνεις να αντιμετωπίσεις έναν αντίπαλο που δίνει το τελευταίο του παιχνίδι για να παραμείνει στην Super League, δεν έχεις την ψυχολογία γι να πας και να τον κερδίσεις…

Διαφορετικά το 3 – 0 δεν θα ερχόταν με τίποτα…

Δεν έχει ανώτερη ομάδα ο Λεβαδειακός από την Καλλονή, που να δικαιολογεί το 3 – 0…

levadeiakos aelk 3-0 2

ΒΗΜΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ

Ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή του και την επόμενη χρονιά στην Σούπερ Λίγκα έκανε ο Λεβαδειακός. Μετά το διπλό στα Χανιά, οι Βοιωτοί συνέχισαν στα… τρίποντα επικρατώντας άνετα στην έδρα τους 3-0 της Καλλονής, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Τα τέρματα της ομάδας του Άκη Μάτζιου σημείωσαν οι Μπουσταμάντε (17’), Κώτσιος (29’) και ο Πετρόπουλος (αυτογκόλ 45+1’). Πολύ καλύτερος ο Λεβαδειακός στο πρώτο ημίχρονο, καθάρισε εύκολα το ματς απέναντι στην ομάδα της Λέσβου, που πραγματοποίησε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Πολύ καλύτερο ξεκίνημα στο παιχνίδι για τον Λεβαδειακό. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά, οι γηπεδούχοι έδειχναν να πατούν καλύτερα, έβαλαν την μπάλα κάτω και προσπάθησαν να απειλήσουν με οργανωμένες ενέργειες την εστία του Χογκ. Η υπεροχή των Βοιωτών μεταφράστηκε γρήγορα-γρήγορα σε γκολ, με τον Μάντζιο να κάνει όμορφο γύρισμα στην περιοχή και ο Μπουσταμάντε με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό.

Το γκολ έφερε αντίδραση από την Καλλονή, όχι όμως και φάσεις. Η ομάδα του Βλάχου κέρδισε μέτρα στο γήπεδο αλλά δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική για τον Σηφάκη και τους αμυντικούς του. Αντιθέτως, μια νέα αμυντική αδράνεια έφερε «σβηστά» το 2-0 για τον Λεβαδειακό με κεφαλιά του Κώτσιου. Οι φιλοξενούμενοι πήραν σταδιακά την κατοχή της μπάλας, όμως συνέχισαν να παραμένουν τελείως ακίνδυνοι, με ενδεικτικό στοιχείο το γεγονός πως η πρώτη τους αξιόλογη φάση σημειώθηκε στο 40’ με σουτ του Πετρόπουλου.
Ο έμπειρος επιθετικός έγινε μοιραίος στην τελευταία φάση του ημιχρόνου, καθώς έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μιλιάζες, έστειλε άθελά του με κεφαλιά για τρίτη φορά την μπάλα στην εστία του Χογκ.

Δυναμικό ξεκίνημα για την Καλλονή στο δεύτερο 45λεπτο. Παρά το εις βάρος της 3-0, η ομάδα του Βλάχου έδειξε πως δεν έχει παρατήσει το παιχνίδι και παραλίγο να μειώσει στο 50ο λεπτό, όμως ο Μανούσος δεν σημάδεψε σωστά απέναντι στον Σηφάκη. Σταδιακά, οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να παίζουν πιο ελεύθερα, μη έχοντας και το άγχος του αποτελέσματος, όμως δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο γκολ. Από την μεριά τους, οι Βοιωτοί έπαιξαν πιο συντηρητικά, όμως είχαν και αυτοί κάποιες καλές στιγμές.

Όσο περνούσαν τα λεπτά ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεφτε. Οι παίκτες της ομάδας της Λέσβου, βλέποντας πως οι προσπάθειές τους για ένα γκολ δεν καρποφορούν, έχασαν την συνοχή τους δείχνοντας συμβιβασμένοι με την ήττα. Από την άλλη, ο Λεβαδειακός έχοντας στο τσεπάκι του τους τρεις βαθμούς, κατέβασε στροφές, κάνοντας παράλληλα και συντήρηση δυνάμεων ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων.

Λεβαδειακός (Άκης Μάτζιος): Σηφάκης, Στάθης, Μπουσταμάντε (61’ Ζίτο), Μιλιάζες, Πελέ (79’ Μιλοσάβλιεφ), Πίντερ, Πουλίδο (84’ Κατίδης), Τόμας, Γιακουμάκης, Κώτσιος, Μάντζιος

Καλλονή (Βαγγέλης Βλάχος): Χογκ, Κριπιντίρης, Αντέτζο, Τσαμπούρης, Γιορέντε, Κεϊτά, Καλτσάς (46’ Μαρσέλο), Λεοζίνιο, Μανούσος (80’ Αράς), Χουάνμα (55’ Ναβάρο), Πετρόπουλος

sport-fm.gr

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ NOVASPORTS.GR

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο