Κι ο Θεός του ανέμου Αίολος ήθελε νίκη της Καλλονής επί του Αστέρα Τρίπολης 1-0 (ΒΙΝΤΕΟ)

aelk asteras 1-0Επιτέλους…

Νίκη μετά από 11 αγωνιστικές για την ομάδα της Καλλονής !!!

Χρειάστηκε να βοηθήσει σ’ αυτό και ο Αίολος, ο Θεός του ανέμου, ο οποίος σε ένα φάουλ του Τσαμπούρη – πρώην παίκτης της ομάδας της Τρίπολης –  στο 74′ από 40 περίπου μέτρα,  έσπρωξε τη μπάλα με παραπανίσια δύναμη και ταχύτητα, στα δίχτυα του τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης, γράφοντας το τελικό 1 – 0 !!!

Οι δύο ομάδες ήθελαν πάση θυσία τη νίκη, για τους δικούς λόγους η κάθε μία.

Η Καλλονή ήθελε να σπάσει το αρνητικό σερί που είχε, αφού πέρασαν 11 αγωνιστικές, χωρίς να πετύχει νίκη !!!

Από την άλλη πλευρά ο Αστέρας, προερχόταν από τον αποκλεισμό του από το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας και ήθελε τη νίκη, για να ρεφάρει και να διατηρηθεί στις θέσεις της βαθμολογίας, που οδηγούν στην Ευρώπη.

Ο δυνατός άνεμος που έπνεε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν έδωσε τη δυνατότατα στις δύο ομάδες, να παίξουν ποδόσφαιρο αξιώσεων.

Τελικά η Καλλονή ήταν αυτή που πέτυχε το στόχο της, ικανοποιώντας τους φιλάθλους της, που αψήφισαν τις κακές καιρικές συνθήκες και πήγαν στο γήπεδο για να την στηρίξουν.

aelk asteras leo

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε μία μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ στο 27′, αλλά στο τετ α τετ  Σκιούρτη – Χογκ, νικητής ήταν ο τερματοφύλακας της Καλλονής, που απέκρουσε το πλασέ του επιθετικού των Αρκάδων.

Την απόκρουση του αγώνα έκανε ο Κοσίτσκι στο 65′, όταν σε κεραυνό του Τσαμούρη από μεγάλη απόσταση, με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ.

Στην τελευταία φάση του αγώνα στο 93′, ο Ιγκλέσιας έπιασε ωραία κεφαλιά μετά από κτύπημα φάουλ του Ρόλε, όμως ο Χογκ έπεσε στη δεξιά του γωνία και μπλόκαρε τη μπάλα, αποσοβώντας την ισοφάριση.

KAΛΛΟΝΗ: Χογκ – Τσαμπούρης, Αναστασιάδης, Αντέγιο, Πιπίνης – Άλβες (61′ Καλτσάς), Κεϊτά – Μανούσος, Μίνγκας (61′ Γιορέντε), Λεοζίνιο (82′ Χωριανόπουλος) – Χουάνμα.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Κοσίτσκι – Λούι, Γκόιαν, Σανκαρέ, Κιτόκο (84′ Ζησόπουλος) – Μουνάφο, Κουρμπέλης (77′ Μούκαμ) – Γιαννιώτας, Πάρα, Ρόλε – Σκούρτης (69′ Ιγκλέσιας).

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟ ΓΚΟΛ KAI ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ NOVASPORTS.GR

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο