Ψήφισμα συμπαράστασης του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου

mitilini pek 28.6.2011

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α   Σ Υ Μ Π Α Ρ Α Σ Τ Α Σ Η Σ

  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου στηρίζει και συμπαραστέκεται στους αγωνιστές Μάρκο Σκούφαλο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δ. Χίου,  Δημοτικό Σύμβουλο και μέλος του ΔΣ των Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου και Γιώργο Αμπαζή  Πρόεδρο του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Δ. Χίου, Πρόεδρο του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Δ. Χίου,  που διώκονται από τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας Chiospress και της ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΚΜΗ, για την πολιτική τους άποψη και στάση ενάντια στις λεγόμενες «Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις».

Οι δυο συνδικαλιστές διεκδίκησαν το δικαίωμα των εργαζομένων να εργάζονται με σταθερές εργασιακές σχέσεις, που απειλούνται από τις ΚΟΙΝΣΕΠ, (Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις) ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις κοινωνικών δομών που προωθούνται και μέσω των ΚΟΙΝΣΕΠ.

Καταδικάζουμε την προσπάθεια της κυβέρνησης, που  επιδιώκει με κάθε μέσο που έχει στο οπλοστάσιο της, να ποινικοποιήσει τους αγώνες και να τρομοκρατήσει κάθε αγωνιστή, κάθε άνθρωπο, ή φορέα που αντιτίθεται στις αντιλαϊκές πολιτικές.

Οι προσπάθειές τους πρέπει να πέσουν στο κενό, να συναντήσουν την καθολική αντίσταση όλων των συνδικαλιστικών φορέων, σύσσωμης της εργατικής τάξης και των λαϊκών οικογενειών.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

 

 

                                                         Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο