Φιλικές συναντήσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου σε Σμύρνη κ Αϊβαλί

tenis-elinotourkiko

Το τριήμερο 4,5, κ 6 Σεπτεμβρίου , πραγματοποιήθηκε φιλική συνάντηση  μεταξύ του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου και της Λέσχης φίλων Τένις  της Σμύρνης Κulture park & του Αϊβαλί, αντίστοιχα .

Δόθηκε  έτσι η ευκαιρία στους αθλητές της αγωνιστικής  ομάδας  του Ο.Α.Λέσβου  ,να αποκομίσουν τεράστιες εμπειρίες παίζοντας με αθλητές επιπέδου της γειτονικής χώρας ,να δημιουργήσουν φιλίες και να ανανεώσουν το επόμενο ραντεβού στην Μυτιλήνη , αφού οι τούρκοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον να έρθουν στην Μυτιλήνη.

Η φιλοξενία των τούρκων ήταν υποδειγματική.

ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ(Προπονητής ΟΑ.Λέσβου)

Η αρχική σκέψη μας ήταν, να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά –αθλητές  της αγωνιστικής  μας  ομάδας ,να δώσουν αρκετούς  αγώνες,  χωρίς να κάνουν τις μεγάλες μετακινήσεις προς Αθήνα και ενδοχώρα , που ανεβάζουν δυσβάστακτα, το οικονομικό κόστος .Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι που ήταν πολύ  ικανοποιητικό ,ήρθαμε σε επαφή με το τένις κλαμπ της Σμύρνης το οποίο διαθέτει τεράστιο έμψυχο υλικό ,αθλητές  επιπέδου που στο μέλλον θα μας ωφελήσουν αγωνιστικά. Κάναμε μια καλή  αρχή  οργάνωσης  φιλικών  συναντήσεων , με την γειτονική χώρα , κάτι  που θα ενισχύσει μελλοντικά  και  τον αθλοτουρισμό στην πόλη μας  που τον έχει ανάγκη.

Οι αθλητές του ομίλου που συμμετείχαν στους αγώνες  τένις  στην Τουρκία είναι Γανωσης Παντελης , Σαραντινος  Στρατής, Πατακος  Γιάννης , Τσακιρης  Γιάννης, Κανελη Θεοδώρα Τσεσμετζη  Μαριάνθη, κ Περιφερακη Άρτεμης.

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΕΝΝΙΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ  ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ  ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ  6μμ.ΤΗΛ ΟΜΙΛΟΥ 2251061602

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο