Το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο τιμά την ημέρα της γυναίκας στις 8 Μαρτίου

mera gynaikas

Την Τρίτη, 17 Φλεβάρη συνεδρίασε η Διοίκηση του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού κέντρου και αποφασίστηκε ομόφωνα η δράση για την ενημέρωση των εργαζόμενων του νησιού μας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, για τη διεκδίκηση των αιτημάτων που απορρέουν από τις σύγχρονες ανάγκες της Γυναίκας στην εργασία, στην παραγωγική διαδικασία.

Αποκορύφωμα θα είναι η εκδήλωση στις 8 του Μάρτη, ανήμερα της ημέρας της Γυναίκας, στις 6:30 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο (Κομνηνάκη 43) που θα διοργανωθεί από κοινού  με τον Σύλλογο Προοδευτικών Γυναικών Λέσβου (μέλος ΟΓΕ), στα πλαίσια της δράσης που έχει ξεκινήσει και ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών μπροστά στην φετινή ημέρα της γυναίκας. Δράση που αφορά όλους τους εργαζόμενους και τους ανέργους, και αναδεικνύει την ανάγκη διεκδίκησης και ικανοποίησης των σύγχρονων αναγκών όλων των εργαζομένων.

 

Το πρόγραμμα της δράσης που έχει οριστεί :

 

·         Δευτέρα 2 Μαρτίου παρέμβαση στο χώρο του Νοσοκομείου όπου πέρα από τις ιδιωτικοποιήσεις σε τομείς της Υγείας, οι ιδιώτες βάζουν χέρι και στο τομέα της καθαριότητας και στον χώρο τωναποκλειστικών νοσοκόμων.

·         Παρασκευή 6 Μαρτίου παράσταση διαμαρτυρίας στον ΟΑΕΔ για την Ανεργία.

·         Σάββατο 7 Μαρτίου πλατιά εξόρμηση στην αγορά της Μυτιλήνης.

·         Κυριακή 8 Μαρτίου στις 6:30 το απόγευμα εκδήλωση αφιερωμένη στην Ημέρα της Γυναίκας στο Εργατικό Κέντρο (Κομνηνάκη 43).

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο