Συνελήφθη ένας 48χρονος ως δράστης της κλοπής των 17.000 ευρώ από το βενζινάδικο

venzinadiko-17000euro

Εξιχνιάστηκε χθες 29-12-2014 το μεσημέρι, μετά από μεθοδευμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης, περίπτωση κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσού, από πρατήριο υγρών καυσίμων, 52χρονου  στη Μυτιλήνη.

Για την υπόθεση, συνελήφθη ένας άνδρας ηλικίας 48 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών.
Mετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από το κύκλωμα κλειστής τηλεόρασης του πρατηρίου , προέκυψε ότι, προχθές στις 28-12-2014 το πρωί, ο 48χρονος μπήκε στο πρατήριο του 52χρονου σε ώρες λειτουργίας του, χωρίς να γίνει αντιληπτός και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 17.000 ευρώ.
Ο 48χρονος προσήχθη ως ύποπτος και κατά την εξέτασή του παραδέχτηκε την πράξη του, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των 16.380 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε και παραδόθηκε στον κάτοχό του.

Επιπλέον, στην κατοχή του δράστη, βρέθηκε σε έλεγχο που του έγινε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς).

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο