Συνάντηση του Δημάρχου Λήμνου Αντώνη Χατζηδιαμαντή με τους υποψηφίους των αυτοδιοικητικών εκλογών

xatzidiamantis-ipopsifioi

Σήμερα, 06 Μαΐου 2014,ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Αντώνης Χατζηδιαμαντής συναντήθηκε στο Δημαρχείο Λήμνου με τους υποψηφίους των αυτοδιοικητικών εκλογών της 18ης Μαΐου.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι κ. Δημήτρης Μαρινάκης και κ. Δημήτρης Μπουλώτης, καθώς και οι εκπρόσωποι των συνδυασμών για τις περιφερειακές εκλογές κ. κ. Κωνσταντίνος Αδαμίδης, «Εμείς για το Αιγαίο»,  Θεόδωρος Μονοκρούσσος «ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ – Γόνιμη Γραμμή» και ο κ. Ευάγγελος Αγάς, ως εκπρόσωπος του δημοτικού και περιφερειακού συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση».

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, καθορίστηκε ο τρόπος χρήσης των χώρων που διατίθενται στους συνδυασμούς των υποψηφίων, για την προβολή τους κατά την προεκλογική περίοδο και τους παραδόθηκε σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή το εκλογικό υλικό.

Ο Δήμαρχος Λήμνου, κ. Αντώνης Χατζηδιαμαντής, ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι κρίσιμες αυτοδιοικητικές εκλογές θα διεξαχθούν με σεβασμό στους κανόνες της Δημοκρατίας, με δημιουργική αντιπαράθεση απόψεων, ιδεών και προτάσεων για το μέλλον του νησιού μας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο