Συνάλλαγμα με“Μαύρη αγορά” από Ρομά – τραπεζίτες στους μετανάστες κάτω από τη μύτη της Αστυνομίας (BINTEO)

roma-mavri-agora-1

Εντελώς απροκάλυπτα και με απύθμενο θράσος, τα κυκλώματα των Ρομά εξακολουθούν ανενόχλητα να κλέβουν κάτω από τη μύτη της Αστυνομίας τους δύστυχους μετανάστες, στους οποίους χαλάνε συνάλλαγμα, δίνοντας 60 – 70 ευρώ για 100 δολάρια, που παίρνουν από τους πρόσφυγες.

Οι αδίστακτοι μαυραγορίτες αλιεύουν τους “πελάτες” τους έξω από Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών στη Μόρια, όπου παρά τις πολυπρόσωπες αστυνομικές δυνάμεις που περιφρουρούν το χώρο, εν τούτοις αυτοί δρουν ανενόχλητοι, σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

roma-mavri-agora-2

Με τα χρήματα στα χέρια, περιμένουν τους μετανάστες που έρχονται είτε πεζοί  είτε με τα λεωφορεία και αμέσως τους πλησιάζουν για να τους πουλήσουν τα ευρώ τους.

Είναι απορίας άξιον γιατί η αστυνομία αδρανεί, όπως και το ΣΔΟΕ, αφού όπως είναι φυσικό η δραστηριότητές τους αυτές είναι παράνομες και φυσικά δεν γίνεται λόγος για να κρατάνε φορολογικά στοιχεία.

Η αστυνομία είχε στο παρελθόν προχωρήσει σε κάποιες συλλήψεις, ωστόσο οι Ρομά δεν δείχνουν να πτοούνται και γδέρνουν τους μετανάστες κανονικά και με το νόμο.

roma-mavri-agora-3

Για το θέμα αυτό είχαμε ασχοληθεί ξανά πριν λίγο καιρό – ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ – και περιμέναμε να δούμε τις αρχές ασφαλείας να βάζουν μία τάξη.

Μήπως τελικά πρέπει να δείξει κάποιο ενδιαφέρον και η Εισαγγελία Μυτιλήνης;

Δείτε στο βίντεο που σας παραθέτουμε, τους Ρομά – και μάλιστα γυναίκες – πως τριγυρίζουν έξω από το Κέντρο της Μόριας με τα ευρώ στα χέρια !!!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο