Περιοδείες της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε χωριά και πόλεις της Λέσβου

korakas-periodeia

Τις προηγούμενες ημέρες, αντιπροσωπείες της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με τους επικεφαλής των ψηφοδελτίων, περιόδευσαν στην αγορά της Μυτιλήνης, στα ΕΠΑΛ και σε αρκετά χωριά του νησιού μας.

Έτυχαν θερμής υποδοχής από τους κατοίκους, οι οποίοι εξέφρασαν την αγανάκτηση τους με τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της πολιτικής που ακολουθεί και η σημερινή συγκυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

 

Την Πέμπτη 27 Μάρτη ο Στρατής Κόρακας υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, περιόδευσε στη Σκ. Καλλονής και στα Δάφια.

 

Την Παρασκευή 28 Μάρτη το πρωί αντιπροσωπεία με τους Στρατή Κόρακα υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου και τον Ηρακλή Κουντουρέλλη υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Λέσβου περιόδευσαν στα ΕΠΑΛ, συζητώντας με τους μαθητές και τους καθηγητές. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα προβλήματα στασιμότητας του κτιρίου.

Το απόγευμα περιοδεία με τους Στρατή Κόρακα, την Νίκη Τσιριγώτη υποψήφια Δήμαρχο Λέσβου και τον Ηρακλή Κουντουρέλλη περιόδευσε στα Μιστεγνά και στις Νέες Κυδωνίες.

 

Το Σάββατο 29 Μάρτη το πρωί κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με τους Στρατή Κόρακα υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Νίκη Τσιριγώτη υποψήφια Δήμαρχο Λέσβου και Ηρακλή Κουντουρέλλη υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Λέσβου περιόδευσε στην αγορά της Μυτιλήνης, συζητώντας με τους καταστηματάρχες για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της μεγάλης μείωσης της αγοραστικής κίνησης. Επίσης συνομίλησαν και με τους πελάτες που λόγο των μειωμένων εσόδων τους, συνέπεια της αντιλαϊκής πολιτικής που ακολουθεί και η σημερινή Κυβέρνηση, δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ψωνίσουν ακόμα και τα βασικά είδη ανάγκης.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, περιοδεία πραγματοποιήθηκε στα Λουτρά.

 

Την Κυριακή 30 Μάρτη, ο Στρατής Κόρακας υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, η Νίκη Τσιριγώτη υποψήφια Δήμαρχος Λέσβου, ο Ηρακλής Κουντουρέλλης υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Λέσβου και ο Βαγγέλης Παλαιολόγος δημοτικός σύμβουλος περιόδευσαν στα Πάμφιλα.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο