Ο Αντώνης Αντωνόπουλος ζητά την εντολή των συναδέλφων του για την πρόοδο του ΠΣΑΤ

antonopoulos

Ένας καλός φίλος, που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του στο χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας, ο Αντώνης Αντωνόπουλος, δίνει μία ακόμα μάχη, προκειμένου να πάρει την εντολή των συναδέλφων του και να συνεχίσει μέσα από τη συνδικαλιστική του πορεία, να βοηθάει τον ΠΣΑΤ.

Επαγγελματίας δημοσιογράφος μέλος της ΕΣΗΕΑ και επί τρεις συνεχόμενες θητείες επανεκλεγείς στο Δ.Σ του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ), όντας Α΄ Αντιπρόεδρος του σωματείου, είναι υποψήφιος πρόεδρος.

Ένας άνθρωπος που έχει υπηρετήσει τον ΠΣΑΤ με όλη του την ψυχή και έχει προσφέρει σ’ αυτόν τις πολύτιμες υπηρεσίες του και που πιστεύει ότι είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε η αναβάθμισή του και η εξυγίανσή του.

Ο Αντώνης Αντωνόπουλος σε δήλωση του σχετικά με την υποψηφιότητα του ο υποψήφιος πρόεδρος, επισήμανε τα εξής απευθυνόμενος προς τους συναδέλφους του:

“Πριν απευθυνθώ στους συναδέλφους μου αθλητικούς συντάκτες στο λεκανοπέδιο της Αττικής που θα ψηφίσουν αύριο, οφείλω να ζητήσω συγνώμη από τους υπόλοιπους φίλους που ταλαιπωρήσαμε και σε κάποιες των περιπτώσεων καθ υπερβολή.

Σας ευχαριστώ για την ανοχή σας.

Συνάδελφοι,
Ότι ήταν να πω το είπα και το έγραψα. Ότι έζησα, ότι διαπίστωσα, ότι πρεσβεύω για το σωματείο της καρδιάς μας, τον ΠΣΑΤ.
Σας είπα και σας έγραψα την αλήθεια μέχρι κεραίας.
Από αύριο το πρωί μέχρι το απόγευμα οι Αθλητικοί συντάκτες του λεκανοπεδίου καλούνται να έρθουν να ψηφίσουν για την τύχη του ΠΣΑΤ την επόμενη τριετία.
Σας καλώ να προσέλθετε να ψηφήσετε:
-Ικανούς και άξιους και κυρίως ανεξάρτητους συναδέλφους που θα τολμήσουν να αναβαθμίσουν τον ΠΣΑΤ.
– Να ψηφίσουν αυτούς που μπορούν να αντιδράσουν και να επιχειρήσουν ουσιαστικές τομές που έχει ανάγκη το σωματείο και ο χώρος μας.
-Να ψηφίσουν αυτούς που έκαναν συγκεκριμένες και ουσιαστικές προτάσεις χωρίς στρογγυλέματα ,εκπτώσεις, ισορροπίες, ευχολόγια και γενικότητες.
-Ελάτε να ψηφίσετε πέρα από συμπάθειες και αντιπάθειες ,με ουσιαστικά κριτήρια .
Γιατί αυτό έχει ανάγκη ο υποβαθμισμένος ΠΣΑΤ τα τελευταία 3 χρόνια.
-Γιατί αυτό έχει ανάγκη ο χώρος μας ,εμείς οι ίδιοι.
Με πεντακάθαρη συνείδηση κάνοντας το χρέος μου απέναντι στο σωματείο για 9 συνεχή χρόνια, σας αναμένω στην κάλπη.
-Για τον ανεξάρτητο και την δυναμικό και παρεμβατικό ρόλο που πρέπει να έχει ο ΠΣΑΤ προς πάσα κατεύθυνση.
-Η ευθύνη δική μας ,η επιλογή δική σας.”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο