Επίσκεψη του Νάσου Γιακαλή σε εκτελούμενα έργα σε Θερμή – Πηγή – Λάμπου Μύλους

giakalis-ververis-se-erga

Τα υπό εκτέλεση πολύ σημαντικά έργα οδοποιίας του δρόμου Θερμής-Πηγής-Λάμπου Μύλων και βελτίωσης του υφιστάμενου δρόμου του υφιστάμενου δρόμου Μόριας-Λάρσου, επισκέφτηκε σήμερα το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Νάσος Γιακαλής συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λέσβου κ. Ηρακλή Βερβέρη και από υπηρεσιακά στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας.

Ο Περιφερειάρχης επισκέφτηκε διαδοχικά το υπό εκτέλεση έργο βελτίωσης της «9ης Επαρχιακής Οδού Θερμής-Πηγής-Λάμπου Μύλων», συνολικού προϋπολογισμού 5.799.000 ευρώ, που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και τα έργο παρέμβασης για την βελτίωση της υφιστάμενης οδού Μόριας-Λάρσου που επιβλέπεται από το Υπουργείο Μεταφορών και Δικτύων. Διαπιστώνοντας τον πολύ ικανοποιητικό ρυθμό της πορείας υλοποίησης και των δύο έργων, ο Περιφερειάρχης συζήτησε με τα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών για την περαιτέρω ανάπτυξη των έργων.

Και στις δύο περιπτώσεις, είναι εμφανής η πρόοδος των εργασιών, που δίνουν σαφέστατα έναν χρονικό ορίζοντα αποπεράτωσης εντός των προκαθορισμένων ημερομηνιών. Ειδικότερα για την περίπτωση του δρόμου Θερμής-Πηγής-Λάμπου Μύλων, εκφράζεται η εκτίμηση ότι θα είναι σε θέση να ολοκληρωθεί πολύ σύντομα.

Αναλυτικότερα οι παρεμβάσεις στην υφιστάμενη οδό Μόριας-Λάρσου, περιλαμβάνουν βελτιώσεις της υφιστάμενης οδού σε μήκος 3.600 μέτρων, αλλά και διανοίξεις που θα διαμορφώσουν έναν σύγχρονο δρόμο εντελώς διαφορετικό από τη σημερινή του όψη.

erga-morias

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο