Γιώργος Παλαιολόγος:”…Τσουνάμι που χρειάζεστε…”

paliologos-giorgos“Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

Παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις κινήσεις των υποψηφίων Δημάρχων της Λέσβου. Πέρα από το πολιτικό ‘φάουλ’ που όλοι διέπραξαν, αφού δεν περίμεναν να ολοκληρωθεί η προσπάθεια της Διάσπασης του Δήμου και επομένως ούτε οι ίδιοι ήξεραν σε πιο Δήμο θα είναι υποψήφιοι, διακρίνω να διαμορφώνετε ένα άκρως συντηρητικό και Μυτιληνο-κεντρικό πλαίσιο εκλογικής αντιπαράθεσης.

Επίσης έχουμε την υποτιθέμενη Ανεξαρτησία των κομματικά προσδιορισμένων υποψηφιοτήτων (με εξαίρεση το ΚΚΕ), αφού αντιλαμβάνονται ότι το να είσαι στέλεχος ή να υποστηρίζεσαι από κάποιο κόμμα σήμερα δεν είναι και το καλύτερο προσόν για την υποψηφιότητα σου.

Τέλος, το πολιτικό σύστημα και οι τοπάρχες την τελευταία τριετία είχαν πολλά μεγάλα θέματα να αντιμετωπίσουν αλλά στα βασικά τα έκαναν σαλάτα: 1. Διάσπαση του Δήμου, 2. Γήπεδο για την ομάδα μας, 3. Πύλη εισόδου στην Πέτρα, 4. Δρόμος Καλλονής-Πέτρας κλπ.

ΕΠΕΙΔΗ

–         Με ενοχλούν οι Δήθεν άνθρωποι αλλά και οι Υποψήφιοι που δήθεν ήθελαν την διάσπαση του Δήμου, αλλά προστρέχουν να είναι υποψήφιοι στα συστημικά ψηφοδέλτια.

–         Με ενοχλεί η τάση να εμφανίζονται σχεδόν Απολιτίκ για να στρογγυλέψουν τις υποψηφιότητες τους και να γίνουν αρεστοί σε μεγαλύτερο τμήμα του εκλογικού σώματος.

–         Με ενοχλεί ότι δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για την Λέσβο

–         Με ενοχλεί που δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για την Δημιουργία νέων θέσεων για τους νέους και την επιστροφή στον τόπο τους

–         Με ενοχλεί που όλοι περιμένουν την επανάσταση από τους άλλους

–         Με ενοχλεί που δεν δίνουν συλλογικό νόημα στον ατομικό ακτιβισμό – έστω και από τον καναπέ

–         Με ενοχλεί που οι γενιές των 40ρηδων και 20ρηδων είναι πάλι στην απέξω (μάλλον τους ‘πήδηξε’ το πολυτεχνείο)

–         Με ενοχλεί που έχουν κάνει την πολιτική σαν τα μούτρα τους

Eπειδή είστε υπόλογοι για την φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας, και τον θάνατο του μικρομεσαίου, επειδή δεν είναι καιρός για άλλες χαμένες ευκαιρίες, και επειδή καραδοκούν, παγκοσμιοποιημένες ελιές, ποτάμια, αστροφεγγιές, πατριδ-άρχες και συ-ρυάκια

Συγκροτείτε Αυτοδιοικητική Παράταξη που θα συμμετάσχει στις Δημοτικές εκλογές με γνώμονα το συμφέρον όλων των Λεσβίων εκπροσωπόντας την Λεσβιακή Ύπαιθρο και όχι τους εντολοδόχους του –  Μυτιληναϊκού, Κομματικού και Συστημικού Κατεστημένου.

Όσοι πιστοί προσέλθετε… και χρειαζόμαστε περί τους 300 – όχι του Λεωνίδα – αλλά της Λέσβου.

…Τσουνάμι που χρειάζεστε…”

 

Γιώργος Παλαιολόγος

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο