ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ο Λέο φεύγει από την Καλλονή… Ο Μιχαλάκης καλείται να τον κρατήσει…

leo aelk

Στον απόηχο της σημαντικής νίκης της Καλλονής επί του Πανιωνίου με  1- 0, για την παραμονή της στην Super League και της εκπληκτικής εμφάνισης του Βραζιλιάνου άσσου της Λεοζίνιο, μας έρχεται μία ενημέρωση, που θα στεναχωρήσει πολύ τους φιλάθλους της ομάδας της Λέσβου.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του LesvosNews.gr, που προέρχονται από το στενό περιβάλλον του παίκτη της Καλλονής, ο Λεοζίνιο μάλλον δεν θα παραμείνει και την επόμενη χρονιά, στην ομάδα του νησιού μας.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο χαρισματικός αυτός παίκτης, που κοσμεί με την παρουσία του την Καλλονή, φαίνεται να είναι δυσαρεστημένος με ορισμένους παράγοντες της ομάδας και έχει πάρει την απόφαση να φύγει.

Ο ίδιος πιστεύει ότι ο παραγκωνισμός του από τη βασική ενδεκάδα της Καλλονής, δεν είχε να κάνει με αγωνιστικά κριτήρια, αλλά από εξωαγωνιστικούς παράγοντες.

Ο Λεοζίνιο θα προσπαθήσει να έχει στις αμέσως επόμενες ημέρες, μία συνάντηση με τον Πρόεδρο της Καλλονής Νίκο Μιχαλάκη, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις αποφάσεις του.

Ο Λέο, όπως πάντα σεμνά και ταπεινά δεν έχει μιλήσει δημόσια για το θέμα αυτό, ωστόσο από το περιβάλλον του διαρρέεται ότι έχει τεθεί και οικογενειακό θέμα, αλλά και υπάρχουν επί τάπητος και δύο πολύ καλές προτάσεις για μεταγραφή, τις οποίες μελετά με προσοχή.

Θα είναι μεγάλο πλήγμα για την Καλλονή να χαθεί ένας τέτοιος παίκτης, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα της Λέσβου, είναι ταυτόσημος με την ομάδα και είναι ένα πραγματικό διαμάντι στο χώρο, όχι μόνο σαν ποδοσφαιρική αξία, αλλά και σαν χαρακτήρας.

Είμαστε σίγουροι ότι ο Νίκος Μιχαλάκης θα εξαντλήσει όλη του την επιμονή και θα προσπαθήσει με νύχια και με δόντια, να κρατήσει τον εκπληκτικό αυτό παίκτη στην ομάδα του !!!

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο