Αντίο της Καλλονής από την Super League… Έχασε στη Βέροια με 2 – 0 (ΒΙΝΤΕΟ)

veria-kaloni-2-0

Η Καλλονή έπαιξε χθες το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή της, στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Έπαιζε στην Βέροια το παιχνίδι της χρονιάς της, το οποίο αν κέρδιζε, θα είχε κάποιες πιθανότητες παραμονής της στην Super League.

Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε κι έτσι η απόσταση που την χωρίζει τώρα από τη σωτηρία είναι στους 12 βαθμούς, που σημαίνει ότι μαθηματικά, στους 9 εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος, η Καλλονή πρέπει να κερδίσει τους 8 για να πάει στους 34 βαθμούς και αν πάλι σωθεί.

Το αντίο λοιπόν της ομάδας της Λέσβου από την Super League είναι αναπόφευκτο και τώρα ο Πρόεδρος της ομάδας Νίκος Μιχααλάκης, καλείται να διαχειριστεί αυτή την παταγώδη αποτυχία με σύνεση και ψυχραιμία, ώστε να μη διαταραχθεί η ηρεμία στην ομάδα και να ξεκινήσει από τώρα τον προγραμματισμό της επάνω σε νέες βάσεις, για την άμεση επιστροφή της και πάλι, στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Είχαμε τονίσει από την αρχή της ποδοσφαιρικής περιόδου, ότι με το ρόστερ που είχε η ομάδα της Λέσβου, δύσκολα θα κατάφερνε να παραμείνει και πάλι στην Super League.

Οι άστοχες μεταγραφές, είναι η βασική αιτία του υποβιβασμού της Καλλονής.

Με τα δεδομένα της σημερινής αγωνιστικής και βαθμολογικής κατάστασης των ομάδων, η Καλλονή δεν χρειαζόταν πολλές αλλαγές και προσθήκες στο περυσινό της ρόστερ, για να παραμείνει και πάλι στην κατηγορία.

Μόνο δύο παίκτες αν κρατούσε – Λεοζίνιο και Χουάνμα – θα κατάφερνε και φέτος να σωθεί με άνεση.

Δυστυχώς όμως η ομάδα σε 21 αγώνες πέτυχε μόνο δύο νίκες και φυσικά βυθίστηκε στον πάτο της βαθμολογίας.

Για τον αγώνα στην Βέροια δεν αξίζει να αναφέρουμε και πολλά πράγματα.

Τα γκολ της “Βασίλισσας Του Βορρά” πέτυχαν ο Μαγέφσκι στο 15′ με δυνατό σουτ και ο Ανάκογλου στο 87′ με κοντινό πλασέ.

Η Βέροια έχασε και πέναλτι, που εκτέλεσε στο 33′ ο Ναζλίδης και απέκρουσε ο εκπληκτικός και χθες Δαύκος, με διπλή προσπάθεια.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Βέροια (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Λόπεζ, Ραούλ Μπράβο, Γιαννούλης, Πούγκουρας, Νέτο, Σιόντης, Άρτσε (61’ Ανάκογλου), Μαγέφσκι, Ναζλίδης (78’ Ετζενγκέλε), Γεωργιάδης, Κόλα (40’ Καϊκούτ).

Καλλονή (Νίκος Καραγεωργίου): Δαύκος, Μίκιτς, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Τσαμπούρης (74’ Κάρλσον), Καλτσάς, Γεωργίου, Μανούσος, Ούκα, Γουερέ (46’ Ελλακόπουλος), Μπλάζιτς (57’ Νομπρέγκα).

Διαιτητής: Κύζας (Δράμας)

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο