Άμεση αντίδραση του Δημάρχου Μυτιλήνης στο χθεσινό ρεπορτάζ μας για τις παράνομες πινακίδες

Άμεση ήταν η αντίδραση του Δημάρχου Μυτιλήνης Στρατή Κύτελη στο χθεσινό μας ρεπορτάζ σχετικά με τις παράνομες πινακίδες στην οδό Ναυμάχου Αποστόλη 1.

Έτσι μπήκε ένα τέλος στην ταλαιπωρία δεκάδων πολιτών οι οποίοι μετά από καταγγελίες κάποιων εξυπνάκηδων για παράνομη στάθμευση σε χώρο που ήταν για στάθμευση ΑΜΕΑ τους αφαιρούνταν οι πινακίδες των αυτοκινήτων τους για 60 ημέρες και έχαναν για το ίδιο χρονικό διάστημα και το δίπλωμα οδήγησης.

Και όλα αυτά άδικα αφού στην πραγματικότητα οι πινακίδες δεν ήταν τοποθετημένες από το Δήμο Μυτιλήνης αλλά από κάποιον εξυπνάκια για να εξυπηρετεί τα δικά του συμφέροντα.

Έτσι έστω και με σχετική καθυστέρηση οι παράνομες πινακίδες “κουκουλώθηκαν” με πράσινες σακούλες.

Τώρα μαθαίνουμε ότι κάποιοι ζήτησαν εκ των υστέρων να τοποθετηθούν πινακίδες για άτομα με αναπηρίες.

Με απόλυτη εκτίμηση και σεβασμό προς όλους θα χαρούμε πολύ να δοθεί η σχετική άδεια.

Όμως ΜΟΝΟ για άτομα με αναπηρίες και ΑΜΕΑ και με αυτοκίνητα που σύμφωνα με το νόμο έχουν το απαραίτητα σηματάκι.

Τα λαμόγια και οι εξυπνάκηδες που εκμεταλλεύονται με οποιοδήποτε τρόπο τις συμπαθέστατες αυτές ομάδες της κοινωνίας μας να ξεχάσουν τα όσα έκαναν μέχρι τώρα…

Τελεία και παύλα…

Τέλος επειδή εμείς εδώ στο Lesvosnews.gr έχουμε μάθει να λέμε τα σύκα – σύκα και τη σκάφη – σκάφη θα πρέπει να αποδώσουμε τα εύσημα στο Δήμαρχο Στρατή Κύτελη αλλά παράλληλα να τους επισημάνουμε ότι δεν πρέπει ο κόμπος να φτάνει στο χτένι ώστε η Δημοτική μας Αρχή να κινητοποιείται κατόπιν δημοσιευμάτων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο