Όλη η αλήθεια για το θάνατο του Θανάση Μαντζουράνη – Συγκλονιστικές αποκαλύψεις !!!

matzouranis-4

Στο τραπεζικό σύστημα και στις άνισες μεταχειρίσεις των τραπεζών, ως προς την αντιμετώπιση των εμπόρων, επέρριπτε τις ευθύνες για την οικονομική του καταστροφή, ο αυτόχειρας πρώην έμπορος αυτοκινήτων, Θανάσης Μαντζουράνης.

Το LesvosNews.gr σας αποκαλύπτει σήμερα συγκλονιστικά στοιχεία, για την υπόθεση τοκογλυφίας, που είχε συνταράξει την κοινωνία της Λέσβου και είχε οδηγήσει σε οικονομική καταστροφή πολλούς επαγγελματίες και τις οικογένειές τους.

Ο Γιάννης Συνάνης είχε εκφράσει τότε σε τηλεοπτικές του εκπομπές τις ανησυχίες του, φοβούμενος ότι θα θρηνούσαμε και θύματα !!!

Και δυστυχώς επαληθεύτηκε με τον πιο τραγικό τρόπο !!!

Πριν ακόμα κλείσει ο κύκλος των εκκρεμών δικαστικών υποθέσεων αυτής της θλιβερής ιστορίας, ένας άνθρωπος που φώναζε με κάθε τρόπο ότι είχε πέσει θύμα των τραπεζών και των τοκογλύφων, έδωσε τέλος στη ζωή του, προφανώς μη μπορώντας να αντέξει άλλο, το Γολγοθά τον οποίο τραβούσε.

Ένας θάνατος, ο οποίος συγκλόνισε την μικρή κοινωνία της Λέσβου…

Ένας θάνατος, που σύμφωνα με το οικογενειακό περιβάλλον του εκλιπόντος, δεν είναι αυτοκτονία !!!

Στενό συγγενικό πρόσωπο του Θανάση Μαντζουράνη επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Γιάννη Συνάνη και ήταν κατηγορηματικό…

“Ο Θανάσης μας δεν αυτοκτόνησε… Θα υποβάλουμε μηνύσεις… Αύριο θα έχετε νέα μας…”

Οι δηλώσεις αυτές έρχονται να επιβεβαιώσουν τις καταγγελίες του άτυχου έμπορου, ο οποίος είχε παραδώσει στον Γιάννη Συνάνη έναν φάκελο με στοιχεία, για το πως από επιτυχημένος επιχειρηματίας έφτασε στο χείλος του γκρεμού και στο τέλος ήρθε η καταστροφή.

Ο Θανάσης Μαντζουράνης κατηγορούσε το τραπεζικό σύστημα και συγκεκριμένες τράπεζες ότι τον οδηγούσαν βάσει συστήματος και σχεδίου σε τοκογλύφους, με τους οποίους αυτές συνεργάζονταν.

Όπως αναφέρει σε έγγραφη καταγγελία του την οποία σας δημοσιεύουμε, κατονομάζει γνωστό επιχειρηματία της Λέσβου, ο οποίος είχε ειδική μεταχείριση με συγκεκριμένες τράπεζες.

Έτσι ενώ οι τράπεζες αυτές δεν δέχονταν για συναλλαγές επιταγές πελατών του Θανάση Μαντζουράνη, τις ίδιες επιταγές τις δεχόταν όταν τις κατέθετε ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας.

Με τον τρόπο αυτό τον οδηγούσαν σε συναλλαγή με τον τοκογλύφο, όπως τον χαρακτηρίζει στην έγγραφη καταγγελία του, με αποτέλεσμα να πληρώνει για τόκους προεξοφλήσεων από 30% – 50% !!!

Φυσικά με αυτόν τον τρόπο οδηγήθηκε σε οικονομικό αδιέξοδο και σε οικονομικό κραχ πολλών επαγγελματιών της Λέσβου, αφού όταν έσπασε ο κρίκος της αλυσίδας, συμπαρέσυρε στην καταστροφή πολλούς επιχειρηματίες.

Ο Θανάσης Μαντζουράνης αναγκάστηκε να καταφύγει στη δικαιοσύνη, για να μπορέσει να ξεφύγει από το κύκλωμα των τοκογλύφων.

Είχε κερδίσει τις περισσότερες δικαστικές μάχες, αλλά οι οφειλέτες του δεν του είχαν αποδώσει ποτέ τα χρήματα που δικαιούταν.

Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούσε να ξεχρεώσει τους ανθρώπους στους οποίους αυτός χρωστούσε και είχε οικονομικές υποχρεώσεις.

Ζούσε με την αναπηρική του σύνταξη και πάλευε για να επιβιώσει.

Τελευταία αντιμετώπιζε και κάποιο πρόβλημα υγείας, που του επιβάρυνε ακόμα περισσότερο την κακή του ψυχολογία.

Ωστόσο οι δικοί του άνθρωποι είναι κατηγορηματικοί και πιστεύουν ότι ο Θανάσης Μαντζουράνης δεν αυτοκτόνησε.

Αργά χθες το βράδυ έφτασε στη Μυτιλήνη, μία από τις αδελφές του.

“Ξέρουμε πολλά πράγματα” μας είπε…

“Η μητέρα του θα μιλήσει στην αστυνομία…”

Και φυσικά το θρίλερ με το θάνατο του άτυχου Θανάση Μαντζουράνη θα μας απασχολεί, μέχρι να μάθουμε ποιοι τον οδήγησαν σ’ αυτή την πράξη του και για ποιο λόγο το έκαναν…

Σας παραθέτουμε τρία ντοκουμέντα, που ο ίδιος ο Θανάσης Μαντζουράνης είχε παραδώσει μέσα σε φάκελο στον Γιάννη Συνάνη, με όλα τα στοιχεία, που αποδείκνυαν ότι είχε πέσει θύμα κάποιων τραπεζών και κάποιων τοκογλύφων.

matzouranis-3

 Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

 

matzouranis-1

 Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ

 

matzouranis-2

 ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΠΙΜΑΧΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο