Χ. Αθανασίου: “Στηρίζουμε την Κυβέρνηση για συμφωνία και όχι για ρήξη με τους εταίρους”

athanasiou-vouli

Με γραπτή δήλωση που έστειλε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Βουλευτής και πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, σημειώνει ότι “στηρίζουμε την Κυβέρνηση για συμφωνία και όχι για ρήξη με τους εταίρους” και αναφέρει:

“Η Νέα Δημοκρατία, αφοσιωμένη στον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας μας, την Παρασκευή βράδυ, σε μια ιστορική βραδιά της Βουλής των Ελλήνων, εξουσιοδότησε την Ελληνική Κυβέρνηση να διαπραγματευθεί με τους Ευρωπαίους εταίρους μας τη μόνιμη και αδιαμφισβήτητη παραμονή της χώρας μας στην Ε.Ε και το Ευρώ.

Ο Πρόεδρος του κόμματός μας Βαγγέλης Μεϊμαράκης και όσοι βουλευτές μας έλαβαν το λόγο (Βαρβιτσιώτης, Μητσοτάκης, Αθανασίου, Μπακογιάννη, Τασούλας) ήταν σαφείς.

Τόνισαν: «Σάς εξουσιοδοτούμε μόνο για τη συμφωνία, που θα εγγυάται την παραμονή της χώρας μας στην Ευρώπη και όχι για τους όρους της συμφωνίας. Αυτούς, θα τους δούμε και θα τους εξετάσουμε μετά, κατά τη σύναψη της σχετικής σύμβασης και τη ψήφισητων εφαρμοστικών νόμων. Στηρίζουμε την Κυβέρνηση για συμφωνία και όχι για ρήξη με τους εταίρους».

Απαιτείται τώρα σοβαρότητα, νηφαλιότητα και υπευθυνότητα εκ μέρους της Κυβέρνησης, για να υλοποιήσει την απόφαση της Βουλής που λήφθηκε με μεγάλη πλειοψηφία.”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο