Χριστιάνα Καλογήρου προς Δρίτσα… “Βάλτε πλοία εδώ και τώρα για Λήμνο και Αη-Στράτη”

Να επιλύσει άμεσα το θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου ζητά η Χριστιάνα Καλογήρου με επιστολή της στον Αναπληρωτή Υπουργό Ναυτιλίας

 kalogirou-limnos

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου απέστειλε σήμερα, Πέμπτη 23 Απριλίου, επιστολή στον Αναπληρωτή Υπουργό Ναυτιλίας κ. Θοδωρή Δρίτσα με την οποία τον καλεί τον παρέμβει προσωπικά και να δώσει άμεσα λύση στο θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου, μετά την ακύρωση των δρομολογίων του πλοίου «ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ», λόγω της επίσχεσης εργασίας των ναυτεργατών.

Στην επιστολή, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Ως Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου σας εκφράζω έντονη αγωνία και παρακαλώ όπως επιληφτείτε προσωπικά του θέματος, καθόσον πλησιάζει η καλοκαιρινή περίοδος και αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, με τις συνεχόμενες ακυρώσεις δρομολογίων, οι κάτοικοι των νησιών μας και οι επαγγελματίες θα βρεθούν σε ακόμη πιο δύσκολη οικονομική κατάσταση από αυτή που σήμερα έχουν περιέλθει».

Επίσης, η Περιφερειάρχης και η Δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου κα Μαρία Κακαλή, με κοινή επιστολή τους στον Αναπληρωτή Υπουργό Ναυτιλίας κ. Θοδωρή Δρίτσα, ζητούν να εγκρίνει στο πλοίο «ΑΙΟΛΙΣ» που εκτελεί δρομολόγια από τον Άγιο Ευστράτιο με προορισμό τη Λήμνο, να πραγματοποιήσει δρομολόγιο και το προσεχές Σάββατο 25 Απριλίου, για την εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών των εορτών του Πάσχα που επιθυμούν να μεταβούν στη Στερεά Ελλάδα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο