Χίλια μπράβο !!! Εθελοντές ανακαίνισαν το ΚΑΠΗ στην Πέτρα και το έκαναν κέντρο νεότητας

kapi petras 2

Μία αξιέπαινη πρωτοβουλία πήρε η ομάδα εθελοντών στην Πέτρα οι άνθρωποι της οποίας ανακαίνισαν το κτήριο του ΚΑΠΗ και το μετέτρεψαν σε ένα υπέροχο κέντρο νεότητας και ψυχαγωγίας.

Δείτε τι μας γράφουν:

“Αγαπητοί γονείς-συμπολίτες.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι με την πολύτιμη βοήθεια της εθελοντικής ομάδας της Δημοτικής μας Ενότητας έχουμε ανακαινίσει το κτίριο του παλιού ΚΑΠΗ με σκοπό να το λειτουργήσουμε ως Κέντρο Νεότητας για την ψυχαγωγία και μόρφωση των παιδιών μας.
Όμως στους δύσκολους καιρούς που διανείμουμε θα θέλαμε να ζητήσουμε και την δική σας βοήθεια του καθενός με τον δικό του τρόπο.
Εκ πρώτης θα θέλαμε να σας καλέσουμε να γίνεται κι εσείς μέλη αυτής της αξιέπαινης ομάδας των εθελοντών που έμπρακτα δείχνουν την αγάπη τους για τον τόπο μας ξοδεύοντας τις ελεύθερες ώρες τους για να ομορφύνουν τον τόπο και την ζωή μας.
Όμως μπορείτε να βοηθήσετε και προσφέροντας υλικά καινούρια ή μεταχειρισμένα που εσείς δεν χρησιμοποιείτε αλλά στα χέρια των τεχνιτών μας μπορεί να γίνουν αριστουργήματα.

kapi petras 1
Επίσης χρειαζόμαστε τα παρακάτω είδη:
Παιχνίδια, Επιτραπέζια, Πάζλ,, χαρτί Ξύστρες, Μολύβια, Υλικά Χειροτεχνίας, Χαρτόνια, Μπογιές, Μαρκαδόρους, Πινέλα, Πλαστελίνες, Βιβλία Παιδικά, Λογοτεχνικά, Παραμύθια, Εγκυκλοπαίδειες, Υφάσματα, Ριχτάρια Καναπέ, Μαξιλάρια, Μαξιλάρες, Σκαμπό, Τραπεζάκια, Καρεκλάκια, Σόμπες, Αερόθερμα, Ηλεκτρική σκούπα Και μοκέτες ή Χαλιά.)
Το έμψυχο υλικό είναι ίσως το κυριότερο που χρειαζόμαστε και γι αυτό παρακαλούμε θερμά όποιος δάσκαλος (ελληνικής – αγγλικής γλώσσας) ή γονέας μπορεί να προσφέρει δύο ώρες την εβδομάδα εθελοντική εργασία για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών να επικοινωνήσει με την υπεύθυνη εθελοντισμού κα Νίκη Μουτζουρέλλη στο τηλέφωνο 6983611849.
Κάθε Παρασκευή από τις 4:00 έως τις 5:30 μ.μ. θα μας βρείτε στο Κέντρο Νεότητας στο ηρώων Πέτρας.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.”
Εθελοντές Δημοτικής Κοινότητας Πέτρας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο