Φωτής Ξύδας: ” Η επαναλειτουργία γραφείων της «Χρυσής Αυγής» στη Μυτιλήνη δημιουργούν κλίμα ανησυχίας”

xrisi avgi

Με δελτίο τύπου που έστειλε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λέσβου Φωτής Ξύδας, κάνει αναφορά στα δημοσιεύματα για την επαναλειτουργία γραφείων της «Χρυσής Αυγής» στη Μυτιλήνη και αναφέρει:

«Οι πληροφορίες των ΜΜΕ για την επαναλειτουργία γραφείων της «Χρυσής Αυγής» στη Μυτιλήνη, είναι επόμενο ότι δημιουργούν κλίμα ανησυχίας στο Δημοκρατικό Λαό της Λέσβου.

Επισημαίνεται ιδιαίτερα ότι αυτή η επαναδραστηριοποίηση  της «Χρυσής Αυγής» συμπίπτει με την προεκλογική περίοδο.

Δημιουργούνται  έτσι υπόνοιες ότι οι εξελίξεις αυτές ενθαρρύνθηκαν από το γεγονός ότι στις τάξεις ενός συγκεκριμένου Συνδυασμού συμπεριλαμβάνονται, και μάλιστα σε εκλόγιμες  θέσεις, πρόσωπα που διακρίνονται για την ακροδεξιά  ιδεολογία τους. Απομένει στον Δημοκρατικό Λαό της Λέσβου να αντιληφθεί τους κινδύνους που εγκυμονεί το ενδεχόμενο να περιέλθει ο Δήμος της Λέσβου στα χέρια εθνικιστικών και  ακροδεξιών στοιχείων.

Τα επόμενα πέντε χρόνια είναι κρίσιμα για τον τόπο μας, αφού ο Δήμος της Λέσβου είτε θα παραμείνει δημοκρατικός και προοδευτικός  είτε θα καταστεί όργανο ακραίων λαϊκίστικων θέσεων και αντιλήψεων.

Την προσεχή Κυριακή  οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν τον δημοκρατικό δρόμο και να ενισχύσουν τον Συνδυασμό εκείνον που με τον επικεφαλής του και τα πρόσωπα που τον στελεχώνουν εγγυώνται την διαφύλαξη της νομιμότητας  και τον δημοκρατικό χαρακτήρα του νησιού μας».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο