Φωτής Ξύδας: “Αν εκλεγώ Δήμαρχος το μισθό μου θα τον καταθέτω κάθε μήνα για τους αναξιοπαθούντες”

xidas-kontino

Στη χθεσινή συνέντευξη τύπου ο  κ. Ξύδας ρωτήθηκε ξανά, για το αν θα καταθέτει το μισθό που θα παίρνει σαν Δήμαρχος στο Κοινωνικό Ταμείο, για τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας…

«Ναι… Παίρνω μία μικρή πετσοκομένη σύνταξη, η οποία όμως μου φτάνει για να ζήσω… Αν εκλεγώ Δήμαρχος, όλο το μισθό που θα δικαιούμαι, θα τον καταθέτω στο Κοινωνικό Ταμείο του Δήμου, για τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας… Πρέπει να ανακουφίσουμε τον πόνο τους, όσο μπορούμε… Το ίδιο θα κάνουν και οι Δημοτικοί μου Σύμβουλοι, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν από την πρότασή μου…»

Σχετικές δημοσιεύσεις

3 Άποψη για τα “Φωτής Ξύδας: “Αν εκλεγώ Δήμαρχος το μισθό μου θα τον καταθέτω κάθε μήνα για τους αναξιοπαθούντες””

 1. Μπαμπης

  Βάση νόμου απογορεύεται ένας δήμαρχος ή περιφερειάρχης να λαμβάνει την σύνταξή του αλλά και τον μισθό της θέσης του.Δεν νομίζω ότι το κάνει από την καλή του την καρδιά.Απλά δεν το δικαιούται .Δηλώσεις εντυπώσεων και μεγαλοστομίες 4 μέρες πριν τις εκλογές ,ωραια……..

 2. Επιθυμώ να υπενθυμίσω στους αγαπητούς αναγνώστες ότι η «Πρωτοβουλία Ενεργώ Πολιτών Λέσβου» έχει δημόσια απευθύνει πρόταση για τακτικό πόθεν έσχες, όχι μόνο του Δημάρχου και των αντιδημάρχων (που ούτως ή άλλως προβλέπεται αλλά δεν εφαρμόζεται πάντα) αλλά και όλων των Δημοτικών Συμβούλων.

  Πολύ θα θέλαμε, ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών, να ακούσουμε τις απαντήσεις των δυο «μονομάχων» στην την πρότασή μας.

 3. Μυρσίνη

  Με το που το διάβασα αμέσως αναρωτήθηκα που να κάνω αίτηση να πάρω και εγω ενα μερος του μισθού…..Θα το κάνει όπως η εφορία γιατι αν ναι πάλι δεν το παίρνω είμαι φιλοξενούμενη……
  Δεν σταματατε να μας δουλεύετε λέω εγώ….

Αφήστε ένα σχόλιο