Φροντιστήριο μέσω διαδικτύου από τη Λέσβο σε όλο τον κόσμο !!!

paris-tzeni

Δύο νέοι επιστήμονες, ο Πάρης Βουνατσής γέννημα θρέμμα Μυτιληνιός και η σύζυγός του Τζένη Παπαδοπούλου δημιούργησαν ένα λογισμικό – πρωτοποριακό, με το οποίο διδάσκουν ξένες γλώσσες και όχι μόνο μέσα από το διαδίκτυο, σε όλο  τον κόσμο.

Η εταιρεία που δημιούργησαν για την εκμετάλλευση αυτού του λογισμικού η JP Interactive θα πραγματοποιήσει εκδήλωση παρουσίασης των εκπαιδευτικών υπηρεσιών Schooly, σήμερα Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015, στις 18:00 – 21:00, στην Πλατεία Σαπφούς, στην Μυτιλήνη της Λέσβου.

Οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες στην εκπαίδευση, όπως ιδιοκτήτες φροντιστηρίων και ιδιωτικών σχολείων ή καθηγητές, καθώς και εκπαιδευόμενοι, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με τις πολυάριθμες δυνατότητες συνεργασίας με στόχο την αναβάθμιση της εκπαίδευσης, όπως τη γνωρίζουμε σήμερα.

Σε όσους παρευρεθούν στην εκδήλωση, θα παρασχεθεί εκπτωτικός κωδικός για την παρακολούθηση διαδικτυακών μαθημάτων -10% φθηνότερα από τα ισχύοντα δίδακτρα για τη νέα σχολική χρονιά.

paris-tzeni-1

Την εκδήλωση θα πλαισιώνουν και άλλες τοπικές επιχειρήσεις, προσφέροντας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους – εδέσματα κλπ – άνευ αντιτίμου.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο