Φουρτούνες για τον Μιχαλάκη στην Καλλονή – Φεύγει ο Λεοζίνιο – Παραμένει ο Βλάχος;

aelk-mixalakis-omada

Η Καλλονή ολοκλήρωσε και τη φετινή της παρουσία στη Super League με επιτυχία, αφού αγωνιστικά πρωτίστως, η ομάδα πέτυχε το στόχο της, που ήταν η συμμετοχή της για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τα δύσκολα όμως έρχονται τώρα…

Και ο Νίκος Μιχαλάκης σαν καλός καπετάνιος, πρέπει για μία ακόμα φορά, να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής, στα λίγα αυτά χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας, προσπαθεί να λύνει γόρδιους δεσμούς, για να αποκτήσει την εμπειρία που χρειάζεται, σαν πρόεδρος ομάδας Super League και να διορθώνει συνεχώς τα κακώς κείμενα.

Ωστόσο τα λάθη που έγιναν στο προηγούμενο διάστημα, από λανθασμένες κινήσεις και επιλογές, έχουν επιφέρει στην ομάδα μεγάλα προβλήματα, που καλείται τώρα ο Νίκος Μιχαλάκης να τα λύσει.

Είναι γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Καλλονής μετά τα όσα μέχρι τώρα έχει υποστεί από τρίτους παράγοντες, είναι σαφώς απογοητευμένος, αφού η Καλλονή έχει βγάλει στην κυριολεξία τη Λέσβο από την αφάνεια, χωρίς οι τοπικοί φορείς να έχουν αποδώσει προς την ομάδα, το ελάχιστο αντίτιμο.

Τώρα όμως τα πράγματα είναι σε οριακό σημείο, αφού η Καλλονή εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πρέπει να ενισχυθεί σημαντικά, γιατί το νέο πρωτάθλημα με τη συμμετοχή της ΑΕΚ και του Ηρακλή, θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό.

Η Καλλονή χρειάζεται ενίσχυση…

Και δεν μπορούμε να ξέρουμε, κατά πόσο ο Νίκος Μιχαλάκης είναι διατεθειμένος να ξοδέψει κάποια χρήματα, για να φέρει παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα.

Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα, αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του LesvosNews.gr, ο Λεοζίνιο εμφανίζεται χολωμένος με την ομάδα, για οικονομικούς και όχι μόνο λόγους και έχει πάρει την απόφαση να φύγει από την Καλλονή.

Αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης – σημαία για την Καλλονή, αποτελεί πλέον παρελθόν για την ομάδα της Λέσβου.

Ο Λεοζίνιο βρίσκεται ήδη στη Βραζιλία και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες έχει προτάσεις από ΑΕΚ, Παναιτωλικό και Ηρακλή.

Μετέωρο παραμένει και το θέμα του τεχνικού της ομάδας Βαγγέλη Βλάχου.

Μπορεί τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών να τον φέρνουν εκτός ομάδας, ωστόσο ο Βαγγέλης Βλάχος έχει ακόμα συμβόλαιο ενός έτους και φυσικά δεν έχει λόγους να μην είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του.

Σύμφωνα πάντα με έγκυρες πληροφορίες του LesvosNews.gr,  οι διαφωνίες που έχει ο Έλληνας τεχνικός με την ομάδα τους είναι κυρίως σε θέματα αγωνιστικά και όχι οικονομικής φύσεως.

Ο Βαγγέλης Βλάχος φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει στον Νίκο Μιχαλάκη, ότι αυτός θέλει να είναι ο απόλυτος άρχοντας όσον αφορά αγωνιστικά την ομάδα του, αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί, ότι κάποιοι προσπάθησαν το προηγούμενο διάστημα να παρέμβουν στο έργο του, ακόμα και σε θέματα κατάρτισης της ενδεκάδας, ζητώντας του να αφήσει εκτός αποστολής, συγκεκριμένους παίκτες.

Ο τεχνικός της Καλλονής δεν ενέδωσε και ίσως αυτό να έχει άμεση σχέση, με τις διαφορές που έχουν προκύψει με τη διοίκηση της ομάδας.

Ο ίδιος σύμφωνα πάντα με έγκυρες πληροφορίες από το περιβάλλον του, έχει εμπιστοσύνη στο Πρόεδρο της ομάδας Νίκο Μιχαλάκη και θεωρεί ότι θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και στη νέα αγωνιστική περίοδο.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο