Θρίλερ στο τροχαίο της Καλλονής… Το LesvosNews.gr στο τόπο της τραγωδίας – (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

troxaio-kalonis-14

Το LesvosNews.gr ήταν και είναι το μόνο μέσο ενημέρωσης, που εκτός του ότι δημοσίευσε πρώτο την τραγική αυτή είδηση, στη συνέχεια το παρακολούθησε και το παρακολουθεί σε 24ωρη βάση, συλλέγοντας στοιχεία από αξιόπιστες και διασταυρωμένες πηγές, όπως κάνει πάντα,  αλλά και παρατηρώντας επί τόπου τα γεγονότα.

Και οργιζόμαστε όταν βλέπουμε από “έγκυρα” μέσα ενημέρωσης, να κάνουν δημοσιογραφική έρευνα από τα γραφεία τους, κρατώντας ένα τηλέφωνο στο χέρι και ψάχνοντας στα άχυρα, να βρουν ψύλλους και βελόνες…

Και σαν να μην έφτανε αυτό, κάνουν και την κριτική στους υπόλοιπους, ότι γράφουν παραφιλολογίες !!!

Το κακό είναι ότι αυτές τις αυθαιρεσίες που οι ίδιοι γράφουν, τις πληρώνουν άδικα οι συνδρομητές τους, που έχουν την εντύπωση ότι οι “επαγγελματίες δημοσιογράφοι” των μέσων αυτών,  είναι παρόντες στα γεγονότα και στις ειδήσεις.

ΤΟ LESVOSNEWS ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Το LesvosNews.gr, βρέθηκε για μία ακόμα φορά στο σημείο της τραγωδίας…

Αυτή τη φορά με την παρουσία του πατέρα της 15χρονης, ιδιοκτήτη του “Ράδιο Καλλονή” Τάσο Σαράφη.

Προσπαθώντας να συνέλθει από το σοκ της τραγωδίας  ο πατέρας της μικρής,  ψάχνει από το πρωί μέχρι το βράδυ, να μάθει τι ακριβώς συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, επικοινωνώντας με φίλους και συμμαθητές της κόρης του, αλλά και πηγαίνοντας στα σημεία, όπου εκτιλήχθηκε αυτό το δράμα.

Φυσικά είναι σε συνεχή επαφή με τις αρχές ασφαλείας, οι οποίες ερευνούν με ιδιαίτερη προσοχή και λεπτότητα, όλη την υπόθεση από την αρχή.

Κι αυτό γιατί ενώ στην αρχή ο θάνατος του 16χρονου φάνηκε – και είναι – ένα θανατηφόρο τροχαίο, στη συνέχεια τα πράγματα έμπλεξαν, αφού τα χτυπήματα που είχε η φερόμενη σαν συνεπιβάτης του άτυχου παλικαριού 15χρονη κοπέλα, δεν έπειθαν τον ιατροδικαστή ότι προέρχονταν από το τροχαίο, άλλα από …γροθιές !!!

Η υπόθεση παραμένει ακόμα και μέχρι σήμερα μυστηριώδης, αφού η 15χρονη κοπέλα είναι ακόμα σε σύγχυση και δεν μπορεί με τα στοιχεία που δίνει στην αστυνομία να φωτίσει την υπόθεση.

Έτσι  οι αρχές ασφαλείας συνεχίζουν να εξετάζουν την υπόθεση ενδελεχώς, περιμένοντας να έρθουν από την Αθήνα και τα αποτελέσματα των τοξιλογικών εξετάσεων των δύο παιδιών, που ίσως δείξουν κάτι.

1000 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΤΡΟΧΑΙΟΥ Η 15ΧΡΟΝΗ

Τουλάχιστον 1000 μέτρα μακριά από τον τόπο όπου σκοτώθηκε ο 16χρονος, βρήκαν τη 15χρονη οι φίλοι της…

Το μέχρι τώρα σενάριο δείχνει:

Η 15χρονη κοπέλα μιλάει με μία φίλη της από τα Παράκοιλα στο Facebook…

Η 15χρονη δεν γνωρίζει τον Γιώργο Χατζέλλη, ο οποίος είναι φίλος της κοπέλας από τα Παράκοιλα…

Η κοπέλα από τα Παράκοιλα γράφει στην 15χρονη, ότι ξεκινάνε τώρα από το Μανταμάδο – σύμφωνα με όσα γνωρίζει η αστυνομία ξεκίνησαν τρεις μηχανές από το Μανταμάδο προς Καλλονή – και να επικοινωνήσει με το Γιώργο στο κινητό του, το οποίο του γράφει, για να την πάρει και να πάνε μαζί στα Παράκοιλα.

Στις 21.28 η συνομιλία τους λήγει και η 15χρονη βγαίνει από το σπίτι της, για να συναντήσει το Γιώργο Χατζέλλη.

Από εκεί και μετά, όλα πλέον είναι ελεγχόμενα…

Τα δύο παιδιά μάλλον έφυγαν μόνα τους για τα Παράκοιλα γύρω στις 21.45 – τα άλλα παιδιά με τις μηχανές από το Μανταμάδο, μάλλον έμειναν Καλλονή – και μέχρι τις 22.44 δεν είχαν δώσει κανένα σημείο ζωής.

Κι αυτό γιατί την ώρα αυτή, η νεαρή φίλη του Γιώργου από τα Παράκοιλα, στέλνει νέο μήνυμα στη 15χρονη κοπέλα, την οποία ρωτάει που βρίσκονται και φυσικά δεν παίρνει καμία απάντηση.

Περίπου λίγο μετά τις 23.00, μία παρέα φίλων των κοριτσιών κατεβαίνει από τα Παράκοιλα στην Καλλονή, χωρίς στο δρόμο τους να δουν τίποτα.

Επιστρέφοντας στα Παράκοιλα γύρω στις 02.00 πλέον το πρωί, βρίσκουν σε απόσταση πάνω από 1000 μέτρα από το σημείο του τροχαίου την 15χρονη, να κάθεται κουλουριασμένη σε κάποια σκαλιά και να είναι χτυπημένη στο πρόσωπο.

 

Εδώ βρέθηκε από τους φίλους της τραυματισμένη η 15χρονη

Όταν την ρώτησαν τι συνέβη, εκείνη τους απάντησε ότι ήταν σε μία φίλη της …στο Μόλυβο !!!

Τα παιδιά γνωρίζοντας ότι η 15χρονη ήταν με τον Γιώργο, έψαξαν τριγύρω μήπως τον βρουν, χωρίς κανένα θετικό αποτέλεσμα.

Έτσι πήραν την 15χρονη και την μετέφεραν στο σπίτι της, με τα γνωστά στη συνέχεια επακόλουθα.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία, εξάγεται το συμπέρασμα ότι εάν το τροχαίο έγινε κατά την ώρα που τα παιδιά πήγαιναν προς τα Παράκοιλα, τότε η 15χρονη θα πρέπει να περιπλανιόταν τραυματισμένη στους δρόμους, για περισσότερες από τέσσερις ώρες.

Αίνιγμα εξακολουθεί να παραμένει το γεγονός, ότι στο σημείο του τροχαίου βρέθηκε το μπλουζάκι της 15χρονης κοπέλας, όπως και το κινητό της τηλέφωνο, αφού όπως υποστηρίζουν οι γονείς της, όταν έφεραν τη μικρή στο σπίτι, δεν τα είχε όπως συνήθιζε πάντα στην τσάντα της.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΙΚΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο 16ΧΡΟΝΟΣ

Στο βίντεο που σας παραθέτουμε, εμφανίζει την πιθανή – όπως εικάζει η αστυνομία – πορεία της μοιραίας μηχανής, του άτυχου παλικαριού.

Σύμφωνα λοιπόν με τα δεδομένα, η μηχανή ξέφυγε για άγνωστο λόγο από την πορεία της – στο σημείο αυτό σημειώνουμε ότι έχουν γίνει δεκάδες ατυχήματα και οι αρμόδιοι πρέπει να κάνουν κάτι γι αυτό – στη συνέχεια υπάρχουν ίχνη φρεναρίσματος και προσπάθειας του 16χρονου να επαναφέρει τη μηχανή στο οδόστρωμα, αλλά τελικά χάνει τον έλεγχο, η μηχανή ανατρέπεται και καταλήγει αριστερά σε ένα μικρό βάλτο, ενώ το άτυχο παλικάρι εκτινάσσεται στο μικρό ρεματάκι, όπου χτυπάει στα βράχια και τραυματίζεται θανάσιμα.

Κανείς δεν μπορεί να κάνει υποθέσεις, για το αν η 15χρονη ήταν εκείνη την ώρα επάνω στη μηχανή και πως δεν είχε τραύματα σε κανένα μέρος του σώματός της – εκτός από τους μώλωπες στο πρόσωπο που αποδίδονται από τον ιατροδικαστή σε γροθιές – ή ο 16χρονος Γιώργος ήταν μόνος του, επάνω στην eduro μηχανή του.

troxaio-kalonis-13

 Η μοιραία πορεία της μηχανής του άτυχου παλικαριού… Λίγο πριν τη στροφή ξεφεύγει από το οδόστρωμα…

troxaio-kalonis-14

 Στη συνέχεια χάνει τον έλεγχο και προσπαθεί να την επαναφέρει χωρίς αποτέλεσμα στο οδόστρωμα…

Δυστυχώς η μηχανή συνεχίζει τη μοιραία διαδρομή της…

troxaio-kalonis-11

 Στο σημείο αυτό βρέθηκε το άψυχο σώμα του παλικαριού από τον πατέρα του και το δίδυμο αδελφό του γύρω στις 07.15

troxaio-kalonis-12

 Εδώ κατέληξε η μοιραία μηχανή… Ωστόσο τα χτυπήματά της είναι μηδαμινά…

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΗΣ 16ΧΡΟΝΗΣ

Αγαπητοί μας φίλοι επειδή πολλά έχουν γραφτεί σας ενημερώνουμε για την μέχρι τώρα ( Τετάρτη 8 – 10 – 2014 ώρα 19.30 ) κατάσταση.Μέχρι την Δευτέρα το μεσημέρι όλα έδειχναν οτι από το τροχαίο ατύχημα έχασε την ζωή του ο άτυχος Γιώργος και τραυματίστηκε η κόρη μας Νικολέτα.

 

Το άτυχο παλικάρι έχασε την ζωή του όταν έπεσε από την μηχανή.

Την Δευτέρα το μεσημέρι όμως όταν ο Ιατροδικαστής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, όπου ακόμα νοσηλεύεται η κόρη μας, την εξέτασε διαπίστωσε ότι τα τραύματα που είχε δεν ήταν από το πέσιμο της μηχανής αλλά από γροθιές.Η Νικολέτα μας βρέθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο περίπου 1000 μακριά από τον τόπο του ατυχήματος.

Αμέσως και σύμφωνα πάντα με την εξέταση του Ιατροδικαστή η Αστυνομία ξεκίνησε νέες έρευνες οι οποίες ακόμα συνεχίζονται με ιδιαίτερα εντατικούς ρυθμους.Αναμένουμε τα αποτελέσματα αυτών των ερευνών.Για ότι νεότερο γι’αυτή την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Λέσβο θα σας ενημερώσουμε αμέσως.Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Νικολέτα ακόμα δεν είναι σε θέση να πει τι ακριβώς συνέβη.

 

Εκφράζουμε τη βαθύτατη λύπη μας για τον άδικο χαμό του 16χρονου Γιώργου.Ο Θεός να δίνει κουράγιο στους γονείς του.Είμαστε συντετριμένοι.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που συμπαραστέκεσται στην τραυματισμένη Νικολέτα μας.Σας ευχαριστούμε μέσα απ’τη καρδιά μας.

Η οικογένεια του Ράδιο Καλλονή 107.7 fm και www.radiokalloni.gr

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο