Υπογράφηκε από τον Δημήτρη Βουνάτσο το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Ενέργειας Μυτιλήνης»

vounatsos-simvasi

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Εξοικονόμηση Ενέργειας Μυτιλήνης», υπογράφηκε από το Δήμαρχο Λέσβου, Δημήτρη Βουνάτσο, παρουσία της Προϊσταμένης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λέσβου, Μαριάνθης Στυλιανίδου και του Μηχανολόγου – Μηχανικού του Δήμου Λέσβου, Ερμόλαου Σέντα, το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της ανωτέρω πράξης.

Το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Ενέργειας Μυτιλήνης», προϋπολογισμού 697.732,00 που χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα & Επιχειρηματικότητα – Ε.Σ.Π.Α. 2007 – 2013, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ενεργειακές επεμβάσεις σε Δημοτικά κτίρια (θερμομόνωση, κλπ.) καθώς και σε πλατείες (αλλαγή φωτιστικών) της Δημοτικής Ενότητας Μυτιλήνης.

Επίσης ο  Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, σήμερα Τρίτη 6 Μαΐου 2014, συνυπέγραψε με την ανάδοχο Τεχνική Εταιρία «ΤΕΣΠΡΟ» Σ. Προκοπίου & Σια Ε.Ε., τη σύμβαση για την προμήθεια αδρανών υλικών για τις ανάγκες του Βόρειου και Νότιου τμήματος του Δήμου Λέσβου, συνολικού ύψους 59.1377,73 (με Φ.Π.Α.), με χρηματοδότηση από ιδίους πόρους του Δήμου Λέσβου.

Τα αδρανή υλικά που θα προμηθευθεί ο Δήμος (Σκύρα, άμμος, Γαρμπίλι και Χαλίκι), θα χρησιμοποιηθούν για έργα αυτεπιστασίας του Δήμου Λέσβου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο