ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Σφοδρότατη σύγκρουση δύο ΙΧ αυτοκινήτων με 3 τραυματίες (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

troxaio-lampes-1

Σφοδρότατη σύγκρουση δύο ΙΧ αυτοκινήτων είχαμε πριν από λίγη ώρα στη διασταύρωση της Πηγής, στο 14χλμ του Εθνικού Οδικού Δικτύου Μυτιλήνης Καλλονής.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Λέσβου και Διοικητής Τροχαίας Μιχάλης Κουφέλος καθώς και η σύζυγός του Παναγιώτα.

Τραυματίας είναι επίσης και ο δεύτερος οδηγός του άλλου ΙΧ ο οποίος σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας είναι ο επιχειρηματίας κατασκευής επίπλων Κ.Χ.

Στο σημείο της σύγκρουσης έσπευσαν αμέσως η τροχαία Μυτιλήνης, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από τη Μυτιλήνη και από την Καλλονή καθώς και δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Αφού απεγκλώβισαν τους τραυματίες τους παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και τους μετέφεραν αμέσως στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το λευκό ΙΧ το οποίο οδηγούσε ο επιχειρηματίας προσπάθησε να μπει στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο από το δρόμο της Πηγής για να κατευθυνθεί προς Μυτιλήνη.

Το ΙΧ τζιπ που οδηγούσε ο Μιχάλης Κουφέλος είχε κατεύθυνση από Μυτιλήνη προς Καλλονή.

Η σύγκρουση έγινε με σφοδρότητα με συνέπεια να έχουμε τους τρεις τραυματισμούς.

Χαρακτηριστικός ήταν ο διάλογος που είχε ο Μιχάλης Κουφέλος με το δημοσιογράφο Γιάννη Συνάνη τον οποίο μόλις αντίκρισε του είπε:

“Φοράγαμε ζώνη Γιαννάκη μου… Γι αυτό είμαστε τώρα ζωντανοί… Κατάλαβες τώρα γιατί χρόνια φώναζα για τις ζώνες και τα κράνη;”

Να ευχηθούμε και στους τρεις τραυματίες να ξεπεράσουν γρήγορα τα τραύματά τους και να γυρίσουν σιδερένιοι στα σπίτια τους.

troxaio-lampes-3

troxaio-lampes-4

troxaio-lampes-6

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο