Τσίπρας – Σουλτς… Τα είδαν όλα !!! (ΒΙΝΤΕΟ)

tsipras-soults

Τη Λέσβο επισκέπτονται αυτή την ώρα ο Πρωθυπουργός της χώρας μας Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς , προκειμένου να δουν τις συνθήκες που επικρατούν στο νησί, λόγω των προσφυγικών ροών και τις προσπάθειες διάσωσης των προσφύγων.

Αλέξης Τσίπρας και Μάρτιν Σουλτς επισκέφθηκαν αρχικά  κυρίως τις εγκαταστάσεις του Hot spot/ στη Μόρια.

Σε δηλώσεις που έκανε ο Έλληνας Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην εικόνα που αντίκρισαν οι δύο άνδρες μόλις πάτησαν το πόδι τους στο νησί, όταν μπροστά στα μάτια τους μία φουσκωτή βάρκα γεμάτη με μετανάστες προσπαθούσαν να βγουν στις ακτές της Λέσβου.

Είδαμε ιδίοις όμμασι είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας τι συμβαίνει στα νησιά.

Ο κ. Τσίπρας έκανε αναφορά και στην απεργία της ΠΝΟ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι 10.000 μετανάστες είναι εγκλωβισμένοι στα λιμάνια κι ενώ έχουν εισιτήρια δεν μπορούν να φύγουν.

Να σημειώσουμε ότι το Δημαρχείο Λέσβου τελεί υπό κατάληψη από διαμαρτυρόμενους για το μεταναστευτικό πρόβλημα ενώ και έξω από το Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών στη Μόρια υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες με συνθήματα και πανό που κυρίως έγραφαν να ανοίξει το τείχος στον Έβρο για να μην πνίγονται άδικα αθώες ψυχές.

tsipras-soults-21

tsipras-soults-22

tsipras-soults-23

tsipras-soults-24

tsipras-soults-25

Σχετικές δημοσιεύσεις

51 Άποψη για τα “Τσίπρας – Σουλτς… Τα είδαν όλα !!! (ΒΙΝΤΕΟ)”

  1. […] Σύμφωνα με το lesvosnews.gr, οι κ.κ. Τσίπρας και Σουλτς επισκέφθηκαν αρχικά τις εγκαταστάσεις του hot spot στη Μόρια. […]

  2. […] Σύμφωνα με το lesvosnews.gr, οι κ.κ. Τσίπρας και Σουλτς επισκέφθηκαν αρχικά τις εγκαταστάσεις του hot spot στη Μόρια. […]

Αφήστε ένα σχόλιο