Τριήμερη επίσκεψη του Βουλευτή Χαράλαμπου Αθανασίου στη Λήμνο

athanasiou-limnos-11

Ο Βουλευτής ΝΔ  Νομού Λέσβου και πρ. Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Χαράλαμπο Αθανασίου επισκέφτηκε τη Λήμνο εν όψει του Ευαγγελισμού τη Θεοτόκου και του εορτασμού της εθνικής επετείου.

Κατά τη τριήμερη επίσκεψή του στο νησί, είχε τη δυνατότητα να βρεθεί με υπηρεσιακούς παράγοντες , αλλά και με πολίτες που τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα του νησιού.

Την Πέμπτη 26 Μαρτίου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Λήμνου κ. Δημήτρη Μαρινάκη, ο οποίος τον υποδέχθηκε στο Δημαρχείο της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης , δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Λήμνος και ο Άγιος Ευστράτιος λόγω  της ελλιπής ακτοπλοϊκής  συγκοινωνίας, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι νησιώτες από την πρόσφατη σφοδρή θεομηνία που έπληξε τα νησιά, γενικά θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης , αλλά και για το κλείσιμο του ΕΣΠΑ 2007-2013

Ο κ. Αθανασίου , δήλωσε ότι θα είναι αρωγός για την επίλυση των προβλημάτων των νησιών μας, όπως το έκανε όταν ήταν Υπουργός της  προηγούμενης Κυβέρνησης και ζήτησε από τους αρμόδιους φορείς να τον ενημερώνουν άμεσα για όλα τα ζητήματα  των νησιωτών μας.

Με τη λήξη  της συνάντησης, ο Δήμαρχος Λήμνου  προσέφερε στον κ. Αθανασίου ένα αντίγραφο της «Σειρήνας» για το γραφείο του , η οποία βρέθηκε στο Ιερό της αρχαίας πόλης της Ηφαιστίας στη Λήμνο.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο