Τρεις ημέρες νηστικοί οι μετανάστες στα κέντρα Μόριας και Καρά Τεπέ (ΒΙΝΤΕΟ)

metanastes-mytilini

Αυτό που από την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου είχε αποκαλύψει το LesvosNews.gr, ότι δηλαδή διακόπτεται η σίτιση των μεταναστών, είναι έξι ημέρες αργότερα, η είδηση σε όλα  τα Αθηναϊκά ΜΜΕ.

Οι μετανάστες που κρατούνται στα Κέντρα Υποδοχής Μεταναστών της Μόριας όπως και στον Καταυλισμό του Δήμου Λέσβου στον Καρά Τεπέ είναι επί τρεις ολόκληρες ημέρες νηστικοί !!!

Γιατρικό στην πείνα τους κάποιες εθελοντικές ομάδες, οι κάτοικοι της Λέσβου, αλλά και μεμονωμένα άτομα από όλη την Ευρώπη, που έμαθαν για το δράμα των δύστυχων αυτών ανθρώπων και ήρθαν για να τους βοηθήσουν.

Δείτε τι λένε στην κάμερα του LesvosNews.gr ένας νεαρός που ήρθε για το λόγο αυτό από την Αγγλία όπως και μία νεαρή κοπέλα από τη Σουηδία.

Σίτιση στα παιδιά, τις γυναίκες και στους έχοντες ανάγκη εξακολουθούν να προσφέρουν διακριτικά οι ιδιοκτήτες των Catering χωρίς φυσικά καμία αμοιβή.

Δείτε τι μας λένε οι ιδιοκτήτες Μανώλης Τζανέτος και Γιώργος Σαξιώνης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Τρεις ημέρες νηστικοί οι μετανάστες στα κέντρα Μόριας και Καρά Τεπέ (ΒΙΝΤΕΟ)”

  1. Δημητριος

    Ασ προσεχατε.ειδατε οτι δεν σας πληρώνουν και συνεχιζατε να τους πηγενετε φαγητό.το ξερατε οτι δεν θα περνατε λευτα.απο τον Ιανουάριο κλεγεστε και σας δινουν ψίχουλα.τωρα τι ζητατε;δεν θα εχετε εσεις φαγιτο και οι οικοαγενιες σας,και θα χρεωθητε και απο πανω.

Αφήστε ένα σχόλιο